• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul SGK Anlasmalı Özel Hastane Arıyorum

ImMother

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
2
0
36
İstanbul
Doğum Yapacağım Özel Hastane Arıyorum...
Merhabalar,
SGK anlaşmalı Özel Hastanede doğum yapmak istiyorum ve Şişli'de oturmaktayım.
Tavsiye edebileceğiniz özel hastaneler varmıdır? Bir Kaç tana buldum eğer bunlarda doğum yapan ve ücretleri konusu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardım edebilirmi?
Tesekkurler.

Özel Okmeydanı Hastanesi
Duygu Hastanesi
Özel Bilge Hastanesi
Özel Gazi Hastanesi
Özel İstanbul Şafak Hastanesi
Haliç Hospital
Özel Gültepe Ensar Hastanesi
Türkiye Hastanesi

Doğum Yapacağım Özel Hastane Arıyorum...
Merhabalar,
SGK anlaşmalı Özel Hastanede doğum yapmak istiyorum ve Şişli'de oturmaktayım.
Tavsiye edebileceğiniz özel hastaneler varmıdır? Bir Kaç tana buldum eğer bunlarda doğum yapan ve ücretleri konusu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardım edebilirmi?
Tesekkurler.

Özel Okmeydanı Hastanesi
Duygu Hastanesi
Özel Bilge Hastanesi
Özel Gazi Hastanesi
Özel İstanbul Şafak Hastanesi
Haliç Hospital
Özel Gültepe Ensar Hastanesi
Türkiye Hastanesi

ben haliç hospitala doç.dr. güren dellaloğluna gidiyorum 5, ayım doktorumdan çok memnunum çok açıklayıcı bir doktor sorularımı benım anlıycağım şekilde cevaplıyo ve doç. olması tercihimdi.umarım yardımcı olmuşumdur..

HOSPITALIUM ÇAMLICA DR.MEHMET GÜÇLÜ SGK anlaşmalı özel hastane olmasıavantaj tabi,takibe düzenli gidildiğinde l ilgili vede bilgili olduğunu gördüm.Çok sıra beklemiyorsunuz Randevu için 444 50 60

doğum yapacağım özel hastane arıyorum...
Merhabalar,
sgk anlaşmalı özel hastanede doğum yapmak istiyorum ve şişli'de oturmaktayım.
Tavsiye edebileceğiniz özel hastaneler varmıdır? Bir kaç tana buldum eğer bunlarda doğum yapan ve ücretleri konusu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardım edebilirmi?
Tesekkurler.

özel okmeydanı hastanesi
duygu hastanesi
özel bilge hastanesi
özel gazi hastanesi
özel istanbul şafak hastanesi
haliç hospital
özel gültepe ensar hastanesi
türkiye hastanesi

şafak hastanesiyle ilgili biraz araştırdım. Fiyatları yüksek ve biraz özel değilde sgk ya benziyor hiç içime sinmedi açıkçası

bilge tamamıyla yüksek fiyatlar

özel gültepe ensar hastanesinde daha bir ay önce bir arkadaşım doğum yaptı gayet memnunmuş fiyatda uygun (320 normal 500 civarında sezeryan) bana biraz uzak kaldığı için tercih etmiyorum..

Türkiye hastanesini hiç düşünmedim orda acaba nedir şartlar bakmak lazım

özel okmeydanı hastanesine arkadaşım gidiyor orda da fiyat uygun ve iyi bir hastaneymiş..

Haliç hospitalle ilgili araştırma yapıyorum...

Ama kesinlikle duyguya 2 kere muayene ye gittim bir kerede eşim gece rahatsızlandı gittim. Tamamıyla hastadan önce kazanabilecekleri parayı hesaplıyorlar.benim fikrim tavsiye etmem ve de yeşim hanıma gittim kontrol için daha doktor benim dosyamı hiç okumadan 2-5 dakika da muayeneyi bitirdi...arızalı cihazlarıyla :( o kadar da övmüşlerdi bu dr hanımı hiç anlamadım

Back