• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul sancaktepe ?

Can6

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2016
979
3.357
113
Kızlar istanbul sancaktepe nasıl bir yer sıkıcı mı turist çok mu olaylar çok oluyor mu

Sancaktepe'nin hangi kısmı? Olay olan yeri de var, sakin yeri de. Turist o tarafta yok diye biliyorum. Sıkıcı mı kısmında da,Eğlence anlayışınız önemli, merkezi bir yer, herşeye kolaylıkla ulaşılabilir, metro açılmak üzere, Kadıköy'e trafik olmadığı zamanlar da rahat gidersin :)
O tarafta yaşayan varsa daha net bilgi de gelir.

Sancaktepe'nin hangi kısmı? Olay olan yeri de var, sakin yeri de. Turist o tarafta yok diye biliyorum. Sıkıcı mı kısmında da,Eğlence anlayışınız önemli, merkezi bir yer, herşeye kolaylıkla ulaşılabilir, metro açılmak üzere, Kadıköy'e trafik olmadığı zamanlar da rahat gidersin :)
O tarafta yaşayan varsa daha net bilgi de gelir.
Sancaktepe belediyesinin o civarlara yerleşmeyi planlıyoruz canım

Sancaktepenin cok farklı kısımlari var. Bazı kısımlar kırsal bazi kısımlar merkezi. Ama belediye binasının oralara taşınacaksanız mevki olarak merkezi denilebilir. Metro falan açılacak bu yıl muhtemelen. Kadıköy Üsküdar gibi ilçelere ulaşım kolay olur. Ben orda oturmuyorum ama biliyorum az cok. Olay falan cok olduğunu duymadım. Turist de yok :)

:halay:
Kızlar istanbul sancaktepe nasıl bir yer sıkıcı mı turist çok mu olaylar çok oluyor mu
  1. Görülmeden ölünmesi gereken yerler listesinde:21:
  2. Hicbir ozelligi yok, sosyokulturel ve ekonomok duzey cok dusuk
  3. Yeni yapilan siteler cok guzel, ust gelir grubuna sahipsen yerlesebilirsin
  4. Suriyelilerin ragbet ettigi bir ilce, kendilerini memleketlerinde hissediyorlar sanirim
  5. Kartala sınır olan mahallesi daha düzgündür
  6. Olay pek duymadım, ama bir gece ansızın yok olan aileler duydum, işide katıldıkları soyleniyor

Back
X