Çok teşekkür ederim kesinlikle bakıcamAcıbadem maslakta Prof.ibrahim bildirici var çok iyidir. Kendisi Amerika’dan üstün yetenekli insan vizesi alan ve orada çalışması için vatandaşlık teklif edilen mükemmel bir doktordur. Her şeyden önce insandır. Ekonomik durumunuz iyiyse öneririm.
Çok teşekkür ederim Rıza beyede bakayım o zamanBana gore istanbulun en iyi perinatologu riza madazlidir. İlk cocugumun detaylisini o yapmisti. Kismetse 2 numarada da ona gitmeyi istiyorum.
pedik vm medikal parkda gühter bolat hanım vardı. ayrıldı nereye gitti bilmiyorum. bulabılırsenız tavsıye ederımMerhaba hanımlar :)
2 senedir çocuk için uğraşıyoruz, 4 defa kimyasal gebelik yaşadım.
Pıhtılaşma testi yaptırdım bazı genlerimde çıktı. Ama pıhtılaşmanın 10-12.haftadan sonra düşüklere sebep olduğunu söyledi hematoloji doktorum. Bu yüzden kimyasal gebeliklerime çözüm bulmak istiyorum artık ve bir perinatologla ilerlemek istiyorum.
İstanbul içinde tavsiye edebileceğiniz perinatolog yada kimyasal gebelikler için kadın doğum önerisi olan var mı acaba?
Çok teşekkür ederim, araştıracağım bulabilirim umarımpedik vm medikal parkda gühter bolat hanım vardı. ayrıldı nereye gitti bilmiyorum. bulabılırsenız tavsıye ederım
Ya da bir çılgınlık yapıp size başka bir tavsiye vereyim. Gidin Zeynep kamile arastirsinlar. Beş kuruş da dökmeyin özellere.Çok teşekkür ederim, araştıracağım bulabilirim umarım
Ya aslında çok mantıklı ama devlette bu süreçler uzuyorYa da bir çılgınlık yapıp size başka bir tavsiye vereyim. Gidin Zeynep kamile arastirsinlar. Beş kuruş da dökmeyin özellere.
Çok teşekkür ederim, bende duymuştum Mehmet beyi tekrardan bakayımAcıbadem prof. Dr. Mehmet Aytaç Yüksel hem altunizadede hem de atakentte hasta bakıyor . En küçüğümün takibini yapıp doğumunu yaptırdı. Çok iyi bir hekimdir.
Bakayım hemen instagramına, çok teşekkür ederimAtasehirde Doc. Dr. Oktay Kaymak var bende ona gidiyorum tavsiye ederim instagram hesabida var
Yani ben önceki gebeligimde en az 100bin döktüm cokk bilinen cokk büyük bir özel hastaneye e ama erken doğumu engelleyemediler.Ya aslında çok mantıklı ama devlette bu süreçler uzuyor
Bir de Zeynep Kamile hiç gitmedim oradaki işleyişi pek bilmiyorum, kimyasal gebelikleri de pek neticelendiremiyorlar.
1 yıldır bu gebelikler için uğraşıyorum net bir sebep bulunamıyor
Tabiki de Recep Has. Kendisi bir numaradirMerhaba hanımlar :)
2 senedir çocuk için uğraşıyoruz, 4 defa kimyasal gebelik yaşadım.
Pıhtılaşma testi yaptırdım bazı genlerimde çıktı. Ama pıhtılaşmanın 10-12.haftadan sonra düşüklere sebep olduğunu söyledi hematoloji doktorum. Bu yüzden kimyasal gebeliklerime çözüm bulmak istiyorum artık ve bir perinatologla ilerlemek istiyorum.
İstanbul içinde tavsiye edebileceğiniz perinatolog yada kimyasal gebelikler için kadın doğum önerisi olan var mı acaba?
Tabi doğru söylüyorsunuz çok paralar döküp karşılığını alamadığımız da oluyorYani ben önceki gebeligimde en az 100bin döktüm cokk bilinen cokk büyük bir özel hastaneye e ama erken doğumu engelleyemediler.
Çok teşekkür ederim, araştıracağımTabiki de Recep Has. Kendisi bir numaradir
Merhaba üstünden geçmiş biraz sohbetin. Bebeğiniz iyidir umarımYani ben önceki gebeligimde en az 100bin döktüm cokk bilinen cokk büyük bir özel hastaneye e ama erken doğumu engelleyemediler.