Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İstanbul / PENDİKte iyi bir kuaföre ihitiyacım var * ?
arkadaşlar merhaba konu başığından da anlaşıldıgı gibi çok acil güzel bir kuaföre ihtiyacım var saçlarım kıvırcık nolur yardım edin şimdiden teşekkürler ..:26::26::26::26:
arkadaşlar merhaba konu başığından da anlaşıldıgı gibi çok acil güzel bir kuaföre ihtiyacım var saçlarım kıvırcık nolur yardım edin şimdiden teşekkürler ..:26::26::26::26:
öncelikle cevap verdigin için teşekkür ederim . aydın taneri biliyorum yengem gidiyor oraya ama yengemn sac kesmlernden pek memnun dglm acıkcası . 19 mayıs caddesi üzerinde sahilde studio tim var onu begeniyorm ama oldukça pahalı ..
Kız bak yine bn geldim bnde pendikte oturuorum . bnm tavsiyem pendik migrosun karşısında kuşluk bi yer var ya karşısın da akbank , garantibank falan var işte onun üstünde OBJE KUAFÖR var gir bn Mikail beye kestirmek , boyatmak istiyorum de . özellikle saç kesimi ve inceltirme çok güzel oluyo .
eğer aynı aynur kuaförden bahsediyorsak o evlenip taşındı diye biliyorum acaba geri mi geldi??? :44:
eğer öylese çok becerikliler gerçekten geçen sene bana bir saç boyadı herkes hayran ben hayran ama kimse o rengi tutturamıyor saç kesimi de çok iyiydi...
Kız bak yine bn geldim bnde pendikte oturuorum . bnm tavsiyem pendik migrosun karşısında kuşluk bi yer var ya karşısın da akbank , garantibank falan var işte onun üstünde OBJE KUAFÖR var gir bn Mikail beye kestirmek , boyatmak istiyorum de . özellikle saç kesimi ve inceltirme çok güzel oluyo .