E EU1 Ziyaretçi 24 Nisan 2008 Konu Sahibi EU1 #3 bu harika görüntüleride bizzat cekilmistir hanimlar :dance: Son düzenleyen: Moderatör: 21 Eylül 2008
E EU1 Ziyaretçi 8 Mayıs 2008 Konu Sahibi EU1 #4 Iste Tanitim Videosuda Hazir http://de.youtube.com/watch?v=g3fm4GubXu4
E EU1 Ziyaretçi 18 Temmuz 2008 Konu Sahibi EU1 #6 selam kizlar sonunda izin bitti sira geldi resim eklemeye bu resimleri ucaktayken kendim bizzat cektim ozellikle gozdagini yakalamak icin bi ote bi beri dondüm durdum ama acikcasi degdi iste benim guzel gozdagim ve sabiha gokcen havaalani Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2008
selam kizlar sonunda izin bitti sira geldi resim eklemeye bu resimleri ucaktayken kendim bizzat cektim ozellikle gozdagini yakalamak icin bi ote bi beri dondüm durdum ama acikcasi degdi iste benim guzel gozdagim ve sabiha gokcen havaalani
E EU1 Ziyaretçi 16 Eylül 2008 Konu Sahibi EU1 #7 uzak mesafeden gözdagi görünüs pendik gözdaginda gün batimi gözdagindan pendik görünüm gözdagindan pendik adalar
uzak mesafeden gözdagi görünüs pendik gözdaginda gün batimi gözdagindan pendik görünüm gözdagindan pendik adalar
E EU1 Ziyaretçi 16 Eylül 2008 Konu Sahibi EU1 #8 gözdagi agaclarin arasindan gizli bakis pendik gözdagindan istanbul manzarasi gözdagindan Sabiha Gökcen havaalani
gözdagi agaclarin arasindan gizli bakis pendik gözdagindan istanbul manzarasi gözdagindan Sabiha Gökcen havaalani
E EU1 Ziyaretçi 16 Eylül 2008 Konu Sahibi EU1 #9 bunuda kendim cektim yine bir gece gözdagindayken :asigim::asigim: gözdagindan gece isil isil pendik sahil görünümü bunlarida yine ayni sekilde balkondan cektim :asigim: Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2008
bunuda kendim cektim yine bir gece gözdagindayken :asigim::asigim: gözdagindan gece isil isil pendik sahil görünümü bunlarida yine ayni sekilde balkondan cektim :asigim: