İSTANBUL PENDİK e atandık. ev almayı düşünüyoruz.muhit hakkında yardımcı olur musunuz?

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
pendikte e 5 yakın bir okula atamamız çıktı. alacağımız ev de oralar da olsun trafik hem zamanımızı hem paramızı emmesin diye birikimimizle o muhitte ev almayı düşünüyoruz.
kiralar 750 civarı. peşinat 35000-40000 verebiliriz. ev 180000 en üst limit.
ne dersiniz. nelere dikkat edelim.emlak önerirseniz (ki sahibinden yok gibi) hangisi güvenilir sizce???

Canım fiyat düsük oldugu ıcın zor biraz.E 5 in oraların fiyatları almıs basını gidiyor bizde ev aradıgımız icin az cok biliyorum fiyatları.Allah yardımcınız olsun

siz de
Canım fiyat düsük oldugu ıcın zor biraz.E 5 in oraların fiyatları almıs basını gidiyor bizde ev aradıgımız icin az cok biliyorum fiyatları.Allah yardımcınız olsun
siz de mi PENDİK ten ev bakıyorsunuz... sahibinden.comdan bakıyorum 2+1 150000 e de var. bize yeter.
amma velakin hangi mahallelerden almak iyidir. mir yapı emlak aktif sanırım orada. bilemedim

Canım emlakları hic bilmiyorum bizde Anadolu yakasından bakıyoruz artık neresi olursa kartal-ümranıye vs.bence mahalleye cok takılma icine sinen bulursan al

ben oralıyım yani evlenene kadar orada yaşadım size en uygun aynı zamanda en havakar ve komsu canlısı bir yer söyleyım 450 konutlar pendık cınarderenin üst kısımları hatta pendık spor tesıslerının oraları

canım bende maltepede oturuyorum maltepeye nazaran pendik daha uygun bence bulabilirsiniz kurtköy civarlarıda uygun arkadasım orada 450 tl kirada oturuyor mesela... inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz

Pendik merkez guzel. Güzelyalı sahil tarafi guzel ama evler orda cok pahali. Yani 180 binr pek iyi ev bulabileceğinizi sanmiuorum. Kaynarcaya falan gitmeyin. Hic hos degil oralar.

pendik köprünün oralar merkez falan çok yüksek fiyat olarak. ama çevresi yani üst tarafları çınardere, velibaba falan çok daha uygun. ve bu bahsettiğim mahallelerden e5 taş çatlasın 15 dk. vesaitleride boldur sıkıntı yaratmaz

PENDİK E-5E YAKIN Bİ YERDEN MÜMKÜN DEĞİL ALAMAZSINIZ O FİYATA

HE ALIRSINIZ ESKİ BİNA OLUR ASANSÖZSÜRZ OLUR KÜÇÜK OLUR

metronun gelmesi adliyenin kartalda vs olması fiyatları çok uçurdu sizin için kaynarca kurtköy uygun olabilir muhit olarak aydınlı orhanlı var tuzlaya doğru daha uygunlaşıyor o bölgeler

180000 tl ile eski daire anca bulabilirsin yada bahçe katı daireler. varoş tan kastınız ne onu da anlamış değilim

Pendik merkezde e5 e yakin o fiyata ev bulursanız mucize olur. Bahce kati falan bir ihtimal, arkadsim gecen sene sapanbaglarinda 2+1 yuksek giris minicik bir daireyi 250 bine aldi.

esenyalı-Yenişehir-yayalar-çamçeşme ???
sizce hangisi öncelikli olmalı hanımlar.. muhit olarak e 5 e yakınlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…