- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 437
-
- Konu Sahibi papatyasevilir
amin canım. Allah razı olsunistanbulu hiç bilmem. inşallah bir gün bende atandım diye bir konu açabilirim. atamanız ve alacağınız ev hayırlı olsun
siz de mi PENDİK ten ev bakıyorsunuz... sahibinden.comdan bakıyorum 2+1 150000 e de var. bize yeter.Canım fiyat düsük oldugu ıcın zor biraz.E 5 in oraların fiyatları almıs basını gidiyor bizde ev aradıgımız icin az cok biliyorum fiyatları.Allah yardımcınız olsun
peki muhit nasıl acaba. ..halkı Anadolu göçmeni mi yoksa hani biraz daha yoksa nasıl derler varoş kesim mi(kavga dövüş vs.)Kaynarca taraflarında ev fiyatları uygun canım
pendikte e 5 yakın bir okula atamamız çıktı. alacağımız ev de oralar da olsun trafik hem zamanımızı hem paramızı emmesin diye birikimimizle o muhitte ev almayı düşünüyoruz.
kiralar 750 civarı. peşinat 35000-40000 verebiliriz. ev 180000 en üst limit.
ne dersiniz. nelere dikkat edelim.emlak önerirseniz (ki sahibinden yok gibi) hangisi güvenilir sizce???
canım bende maltepede oturuyorum maltepeye nazaran pendik daha uygun bence bulabilirsiniz kurtköy civarlarıda uygun arkadasım orada 450 tl kirada oturuyor mesela... inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuzpendikte e 5 yakın bir okula atamamız çıktı. alacağımız ev de oralar da olsun trafik hem zamanımızı hem paramızı emmesin diye birikimimizle o muhitte ev almayı düşünüyoruz.
ne dersiniz. nelere dikkat edelim.emlak önerirseniz (ki sahibinden yok gibi) hangisi güvenilir sizce???
pendikte e 5 yakın bir okula atamamız çıktı. alacağımız ev de oralar da olsun trafik hem zamanımızı hem paramızı emmesin diye birikimimizle o muhitte ev almayı düşünüyoruz.