• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Pendik Bölge Hastanesinde Doğum Yapanlar?

CanGeliyor

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2016
47
23
18
34
Merhaba arkadaşlar,

Ben bölge hastanesinde Selda Karakaya ya gidiyorum, daha önce bu doktorda doğum yapmış olan var mı?
Tamamen tesadüfen bu doktora başladım şimdilik sorunsuz gidiyor, sizin tecrübeleriniz de benim için çok önemli.

Tabi Bölge hastanesinde doğum yapıp başka doktor önermek isteyenleri de bekliyorum :)

Mrb,
Ben ilk gebeliğimde Selda hnma gittim zorunlu kürtaj olmam gerekiyordu bunu anlayamadı. Başka doktordan öğrenip Selda hnma durumu ben anlattım o şekilde tespit etti. Zorunlu kurtajimi bölge hastanesinde oldum. Ilgi alaka gerçekten sıfır. Operasyon sonrası üzerimi kendim giyindim ameliyathaneden kendim baygın halde çıktım

Karşı komşunun tavsiyesi üzerine Yeliz hnma başladım 15.haftamdayim beni açıkçası çok tatmin etmedi. Özellikle 2li testi yaptırmak istemediğim için yüz ifadesi değişti ve tersler gibi konuşması beni çok Soguttu. Cok yoğun içeride sizden başka herkez oluyor. Ben suan emsey hospital araştırıyorum pınar hnm iyi yorumlarını alıyorum.

Emseye de gittikten sonra bilgi verebilir misiniz, bir de oranın fiyatları çok yüksek diye duydum açıkçası bir de uzaklık var malum.
ama insanın güvende hissetmesi en önemlisi tabiiki

çok özel olmayacaksa gelişim ile ilgili bir gerilik mi oldu tespit edemedi , siz Selda hanıma söylediğinizde nasıl bir açıklama yaptı tespit edememesi ile ilgili?
ciddi bir durum sonuçta :((

Şuan bizimle çok ilgili kendisi, ultrasonda 5-10 dakika boyunca bebişimizi izliyoruz, başka hiç bi doktor bu kadar uzun tutmuyor.

Emseye yen gidicem gittikten sonra yazarım tabiki. Muayene ücreti 90tl emseyde. Evet insanı güvende hissettirmesi gerekir. Bebek kesesi oluştu fakat bebek olusmadi ilk gebelikte. Selda hnm biraz daha geçsin bakalım kalp atışını duyarız dedi sürekli. Bende bu nasıl şey sürekli böyle söylüyor diye şüphelendim. Anadolu Sağlık hastanesine gittim orada tespit edildi. Kürtaj olman gerekir biran önce yoksa senide zehirleme ihtimali var bu durumun denildi. Ordan çıkıp Selda hnma gittim durumu anlattim muayene edip evet doğru dedi

Emsey pınar hnma gittim. 45dk sıra bekledik. Hastaneye hiç bir diyeceğim yok. Doktor pek de ilgili değildi. Renkli ultrason ile bebeğe baktık o çok güzeldi. Tüm organlarını vs söyledi. Ama doktor çok soğuktu

Emsey pınar hnma gittim. 45dk sıra bekledik. Hastaneye hiç bir diyeceğim yok. Doktor pek de ilgili değildi. Renkli ultrason ile bebeğe baktık o çok güzeldi. Tüm organlarını vs söyledi. Ama doktor çok soğuktu
Hastane ve doktorda aynı anda mükemmeli yakalamak gerçekten zor tabi :(
ama ben halen Selda Hanım da devam ediyorum ve muhabbeti ve sıcaklığı çekiyor, suratsız biri olsa doğum anında ondan mı çekinicem kendime mi konsantre olucam ona karar veremem diye düşünüyorum :))

ben de ilk hamileliğimde 7 haftalık kalp atışı oluşmadığından kürtaj oldum Kartal Umut hastanesinde, daha sonra neden beklemedin kendiliğinden düşer diyenler oldu. İnsan kime inanacağını güveneceğini bilemiyor valla.

her kontrolde renkli ultrason mu kullanıyorlar acaba, eğer öyleyse bu da çeldirici oluyor..

ah bu kararsızlıklar ..

Arkadaşlar doğum yapanları tebrik ediyorum evlatlarımız hayırlı ve sağlıklı olsunlar inşaallah. Ben tüp bebekle ikiz bebek bekliyorum ancak tüp bebek süreci maddi olarak bizi çok yıprattı artı ikiz bebek o yüzden uygun doğum fiyatı olan bir hastahaneye yönelmek zorundayım ve bölge hast.evime çok yakın Mustafa Özbek gitmeyi düşünüyorum hastahane zorunlu sezeryan için 2 bin dedi bize uygun geldi ancak çok endişeliyim... tüp bebek öncesi iki yumurtalık kisti ameliyatı oldum, onlarda çok hirpalandim iyi bir hekim ve hastahane olsun istiyorum.Lütfen bilgi verirseniz çok sevinirim.
.

Arkadaşlar doğum yapanları tebrik ediyorum evlatlarımız hayırlı ve sağlıklı olsunlar inşaallah. Ben tüp bebekle ikiz bebek bekliyorum ancak tüp bebek süreci maddi olarak bizi çok yıprattı artı ikiz bebek o yüzden uygun doğum fiyatı olan bir hastahaneye yönelmek zorundayım ve bölge hast.evime çok yakın Mustafa Özbek gitmeyi düşünüyorum hastahane zorunlu sezeryan için 2 bin dedi bize uygun geldi ancak çok endişeliyim... tüp bebek öncesi iki yumurtalık kisti ameliyatı oldum, onlarda çok hirpalandim iyi bir hekim ve hastahane olsun istiyorum.Lütfen bilgi verirseniz çok sevinirim.
.

Merhaba bölge hastanesine gidiyormusunuz? Memnunmusunuz? Ve hangi Dr acaba.? Bende tüp bebekle hamile kaldim.bana biraz uzak ama tercihlerim arasında bu hastanede var.

Back