İstanbul öğretmenleri

cityangel

BAL KÜPÜ
Kayıtlı Üye
7 Mart 2007
270
1
96
İstanbul
Kızlar istanbuldaki öğretmenler!!
herkes bişi zannediyo burayı bide bizim tecrübelerimizden dinlesinler
merkezlere gitmenin ne kadar zor olduğunu bilsinler
ben sarıgazide 1 yılımı doldurmuş bir sınıf öğretmeniyim
sizler
 
ben de sultanbeylide bir yılını doldurmuş bi bilgisayar öğretmeniyim
okulumuz çok fena sınıflar 60 kişi çocuklar veliler çok fena
Rabbim hepimize kolaylıklar versin
 
ben geldim..... bende ikitelli deyim... ve bu sene 4. yılım....25 öğrencim var... eminim çok şaşırdınız ama hiç göründüğü gibi değil.....1. sınıf okutuyorum ve daha öğreteceğim 7-8 ses var.... herkes seseleri çoktan bitirdi ama bizde ne yazıkki öyle değil... sınıf seviyeme gelince 5 öğrencim ne okuma yapıyor nede yazabiliyor... abartmıyorum bu öğrencilerm sesleri bile tanımıyor...2 tanesi yardımla seselerı tek tek söyleyerek yazıyor... geri kalan 18 öğrencim iyi seviyede.... tabi buranın normali diğer okulların orta düzeydeki öğrencilere eşit...neden mi böyle ? çevre ve aile ..........50 öğrencim olsun ama ilgili velilerim olsun....yüzünü bilmediğim tanımadığım velim olmasın.... ayyy. ne dertliymişim.....bu arada bizim okul ve çevresi çok medyatik.....(ama iyi haberlerle değil)
 
çok gençsiniz...yıllar sonra bütün bunlara gülüp geçeceksiniz...kolay gelsin......başarılar....yılmak yok......
 
ben 13 yıllık öğretmenim kendi isteğimle sultanbeylide 4 tane farklı okulda 12 yıl çalıştım ama artık evim ve okulum arasındaki yol çekilecek gibi değildi ayrıldım.
8 yıllık eğitime geçilmeden önce sınıflarımız 70-80 öğrenciyi bulurdu. şimdi o çocuklara acıyorum bu meslek güzel tamam da sistem çook gencimizi harcıyor şimdi merkezi bir okuldayım sınıflarım 25 taş patlasa 27 kişi ama öbür çocuklar da bu ülkenindi.yazık oldu. istanbulda çalışıyordum ama taşra göreviydi.
 
Ben de Sarıgazi de oturuyorum.Bu yıla kadar sarıgazi de çalışıyordum.Tayinim Çekmeköy e çıktı.Saygılarımla
 
ben de Gaziosmanpaşa da öğretmenim sınıflar 50 kişi ama öğrenci saygısız veliler okumadan alim yazmadan katip allah hepimize kolaylık versin
 
ya bende maltepe stıyorum ama ne gezer.. 3 senedır gunde 3 saat tren yolculugu artık canıma tak etti.. bebem küçük,hamıleyım ve halaıstanbul yollarında sürünyorum..
 
kızlar ben de istanbul a tayin isteyecem nişanlımın orda calışmasından dolayı ama korkuyorum 60 70 kişilik sınıfları ve velileri burda rahat calıştıktan sonra bana zor gelcek eger istanbula cıkarsa
 
nerde çalışıyor nişanlın 60-70 kişili sınıflar pek kalmadı gözünü korkuta şimdiden canım velilere de yüz verme sakın
 
cahile laf atlatmak zorrrrr zorrrrr öğrencillerden çok veliler................
simdide esenlere geldim burası daha kötü heralde 1.sınıfıda verdiler daha yeni mezun etmiştim birleri oysaki eski okulumda off offff son 1 haftammmm
 
Kolay gelsin genç arkadaşlarım .Ben yabancı dil öğretmeni olarak yıllar önce göreve başlamıştım.ınanın o zaman ki koşullar çok daha zordu .Neden derseniz oğlum bebekti zatüre oldu ben okul müdüresi yüzünden görevimden ayrılmak zorunda kaldım .Sebep derseniz ücretsiz izin istemiştim , bu hak bana veridiği halde gelen evrakları " gelmedi " diyerek benden gizlediler.Bu nedenle süre geçtiği için ücretsiz izin hakkımı kaybettim ve oğlum için görevimden istifa ettim.Elbette hakkımı aradım dava açtım peki sonuç ???? yüksek makam daima haklıdır tabiki .Olayların üzerinden 26 sene geçti.Hepinize başarılar ve sorunsuz bir meslek yaşamı diliyorum .
 
istanbuldan bi benmi memnunum ya
ben bursa gölyazıda çalıştım 3 ay patladım orda
yaşasın istanbul herşey elimin altında HAYAT BURDA
 
ben de esenyrtta kötü bi oklda çalışıyorum ama 3 yıl dbakrda çalıştığım içn sanırım idmanlıym :)) fazla zorlamıyor beni.
sınflar 50-60 arası. Öğrenme güçlüğü olan çk öğrenci var. disiplin sorunumuz var ama yine de seviyorum okulumu. öğretmenler birbirleriyle işbirliği içindeler.
 
İstanbul Esenler de bir lisede öğretmenim. Sınıf mevcutları 42-48 arasında değişiyor. İlçenin sosyoekonomik düzeyi çok düşük. Ve bu şehrin pahalılığına öğretmen maaşı yetmiyor
 
bağcılarda öğretmenin sıkıntılar çok ili içi tayin istiycem beylikdüzü civarıa yardımcı oabilecek birileri var mı acaba okullar hakkında iyi kötü yorumlara ihtiyacım var
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…