İstanbul mu? İzmir mi? Ankara mı?

tammie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
11
0
Kızlar size göre en rahat yaşanabilecek şehir hangisi? Ya da şuna göre İzmir şuna göre İstanbul veya şuna göre Ankara diyeniniz var mı? Haydi biraz yorumlaşalım :KK70: muckks

kesinlikle ankara ..
bir kere büyükşehirin telaşı kargaşası yok ..
kalabalığın olduğu tek yer kızılay hepsi o ,o da aşırı bir kalabalık değil ,büyükşehir kalabalığı ,yani istanbul gibi asla değil ..
onun dışında ankarada herşeyin yeri bellidir ,düzenlidir..
güvenli bir şehirdir ankara ,bazı semtler dışında gece rahatça dışarı çıkarsın ..
memur kenti olduğu için insanlarının da çoğu memur olduğu için daha ne olduğu belli olan bir şehir ...
trafikte tıkanıklık olsa en fazla yarım saat sürer çok olağandışı bişey olmadıktan sonra ..
yani istanbuldaki gib itrafik işkencesi asla yok ..
ulaşım rahat ..
istanbulda yaşamayı ben asla düşünemiyorum ..gezmek için güzel ama yaşamak için çok zor ..insanı çok yoruyor..
ben kendimi ankarada bir büyükşehirde değil de anadoludaki normal bir şehirde gibi hissediyorum ..
yormuyor bu şehir beni ..
kendimi güvende hissediyorum burada

Canım istanbul benim için vazgeçinilmezidir izmir ise tutkumdur ama yaşamak için kesinlikle anakra çok daha sakin düzenli biraz evet soğuk memur kenti ama ben ankarayı tercih ederdim

tabi ki izmir....

bambaşka bir şehir... aşk şehri...

modern ve kültürlü insanların yaşadığı, hemen hemen akdeniz ikliminin yaşandığı rahat ve özgür olabileceğiniz yaşanılabilecek bir şehir

izmir, rahatça yaşanılır burda, öyle kalabalık da değil, yazları her bir koya yakın, hastaneleri çok, kiralar ucuz, bence izmir....

X