İstanbul meme estetiği doktor önerisi lütfen

berilaksoy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2025
4
0
1
23
Merhaba ben 24 yaşındayım ve bu sene göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum. Bunun için tek uygun vaktim bu nisan ayı. O yüzden çok hızlı karar vermem lazım ama aklımda hiçbir doktor ismi yok. Lütfen bildiğiniz,tecrübe ettiğiniz doktorları paylaşabilir misiniz? İstanbul avrupa yakası olması çok iyi olur.

Ben Onur Gökdemir'e ameliyat oldum, sonucumdan memnunum ama avrupa yakasında değil anadolu yakasında.
Siz yine de kendi araştırmanızı yapın, doktor önermek bana çok riskli geliyor

Ben Onur Gökdemir'e ameliyat oldum, sonucumdan memnunum ama avrupa yakasında değil anadolu yakasında.
Siz yine de kendi araştırmanızı yapın, doktor önermek bana çok riskli geliyor
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Evet haklısınız herkesin deneyimi farklı oluyo öneri vermek riskli. Ama biraz ani karar verdim ve çok hakim olduğum bi konu değil o yüzden sordum Tekrar teşekkürler

Anadolu yakasında doktor Asya deniz Öner eli becerikli temiz çalışıyor kesi izi de minik sadece tedavi şeyini çok beğenmedim ameliyat bantlarım 1 ay kaldı izlerim o yüzden çok yavaş iyileşiyor onun dışında ameliyatı güzel yapmış hiç morarma olmadı dren de takılmadı ama tedavi şeyini beğenmedim bide iletişimi zayıftı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…