Hoştt :)Ya he he..
Valla ben oraya hiç gitmedim kuzum ama kadının ünü bayağı var dediğin gibi, orada çalışmıyormuş artık ben de nerede çalışıyor diye sorma gereği duymadım zaten söylemezler. Fal da çok hassas bir konu, umarım bir bilen çıkarŞengül ablayı biliyorum çok da severim.
Burda reklam yaptıracak biri değil.
Çünkü çok populerdır zaten.
Eskiler bilir.
Nerde acaba bende merak ettim.
Çok uzun yıllardır gitmedim oraya
Tamam en Allah'ın sevgili kulu sensin, sana göre ters ise yorum yapmadan az ötede durabilirsin, muhalefet olmak için muhalefet olmana gerek yok, trafik yapıyorsun:))Allah ‘ın sevgili kulları insanı falcılara yönlendirmez dengesiz ya
O kadar baktım ettim, diğer falcılara da iyi diyenler olmuş ama çelişkili yorum da çoktu, Şengül hanım hakkında tek bir tane kötü yorum yapılmamış hep olumlu. Google yorumlarındaki kullanıcılara mesaj atılabilse keşke, bulmuştum şimdiyeŞengül ablayı biliyorum çok da severim.
Burda reklam yaptıracak biri değil.
Çünkü çok populerdır zaten.
Eskiler bilir.
Nerde acaba bende merak ettim.
Çok uzun yıllardır gitmedim oraya
Şengül abla süper herseyi biliyor diyemem ama hisleri kuvvetlidir.O kadar baktım ettim, diğer falcılara da iyi diyenler olmuş ama çelişkili yorum da çoktu, Şengül hanım hakkında tek bir tane kötü yorum yapılmamış hep olumlu. Google yorumlarındaki kullanıcılara mesaj atılabilse keşke, bulmuştum şimdiye
Tatlım boşver ya gereksiz yorumlarıTamam en Allah'ın sevgili kulu sensin, sana göre ters ise yorum yapmadan az ötede durabilirsin, muhalefet olmak için muhalefet olmana gerek yok, trafik yapıyorsun:))
Yok kuzum hiç takmam zaten, ahlak bekçiliği yapanlardan korkacaksınTatlım boşver ya gereksiz yorumları
Valla emekliye ayrılmıştır belkiŞengül abla süper herseyi biliyor diyemem ama hisleri kuvvetlidir.
Kahve baktırırdım ona yıllar önce.
Çok tatlı enerjisi yüksek biri.
Neden ortada yok şaşırdım.
Nerde acaba