- 15 Ocak 2023
- 9
- -4
- 21
Herkese merhabalar kızlar, sırf bu soruma cevap alabilmek için foruma kaydoldum, siz düşünün artık... Konu hakkında gerçekten bilgisi olan biri yardım ederse sevinirim, yok "Fala inanma, falsız kalma, ya bunlara da inanılır mıymış canım?" Tayfası gelmeden... Aklı olan başına sürsün. İç durumlarım aşırı karışık, manen feci sıkıntılı bir dönemden geçiyorum ve fal baktırmam gerek. Antalya'da yaşıyorum fakat daha önce İstanbul'dan " Belkız Beşbudak" isimli bir kadına fal baktırmıştım ve şoke olmuştum bugün yine sabah saatlerinde tam adı aklıma geldi diye sevinirken rahmetli olduğunu öğrendim... Yine araştırırken bayağı methetmişler hatta, İstanbul Taksim'de Melekler Kahvesi diye bir kafe varmış ve orada bir ara Şengül isimli bir kadın çalışıyormuş her dediği çıkıyormuş falan, DM'den mesaj attım, artık orada çalışmadığını öğrendim... Bu kadın kimdir bilen var mı? Hala bir yerde çalışıyor mu veyahut iletişim kurabilmek mümkün mü? Bilen bir Allah'ın sevgili kulu çıkar da yardımcı olursa çok sevinirim kızlar, durum gerçekten pek iç açıcı değil