İstanbul Mecidiyeköy'de patlama meydana geldi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.078
30.653
1.123
61
Konya
Mecidiyeköy D-100 Karayolu'nda metrobüs durağı üst geçidine bırakılan poşette meydana gelen patlama sonucu 3 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulansla çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, akşam saatlerinde Mecidiyeköy D-100 Karayolu Topkapı istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce Trump Towers alışveriş merkezi önündeki metrobüs durağı üst geçidine bırakılan poşette patlama meydana geldi. Patlamada 3 kişi ayağından hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerine çok sayıda Özel Tim polisleri sevk edildi. Yapılan çalışmalara polis helikopteri de havadan destek verdi. Polis, ikinci bir patlama ihtimaline karşı önlem olarak çevrede bulunan işyerleri ve alışveriş merkezlerini boşaltıyor.
http://www.haberturk.com/gundem/haber/1222515-istanbul-mecidiyekoyde-patlama

Neden küçük bir patlama yapmışlar ki? Arkasından bir şey gelecek kesin..

Benim aklıma dikkat dağıtmak geldi ama umarım yanlışlık olmuştur?
Bana tedirginlik yaratmak istiyorlar gibi geliyor. Psikolojik savaş bu resmen, önce ard arda büyük patlamalar sonra ufak tefek şeyler sonra ne olacak korkusu. Yanlışlıkla olduğuna inanmıyorum.

Bizim ulkemize ne oluyor, gerçkten anlamakta guçluk çekiyorum. Adamlar elini kolunu sallaya sallaya istedikleri an bi patlama yapabiliyorlar. Bu kadar guçsuz bir ulke miyiz biz.. Gerçkten can guvenliğimiz kalmadı hiçbirimizin..

Bana tedirginlik yaratmak istiyorlar gibi geliyor. Psikolojik savaş bu resmen, önce ard arda büyük patlamalar sonra ufak tefek şeyler sonra ne olacak korkusu. Yanlışlıkla olduğuna inanmıyorum.
Bana da öyle gibi geliyor, sanki siz istediğiniz kadar tedbir alın biz buradayız, bu daha başlangıç mesajı gibi olmuş bu patlama

Yaralılara geçmiş olsun, çok şükür hafif yaralarla atlatılmış, inşallah yine acılar yaşamayız

Doğuda yer yerinden oynasa ülke etkilenmiyor artık biliyorlar. İstanbulda ufak tefek şeyler bile olsa tedirginlik oluyor. Nüfusun 4te biri istanbulda boru değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…