• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Maltepe Pastane

kedibadem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
317
38
118
Şanlıurfa
Yarın teşekkür amacıyla İstanbul Maltepe Zümrütevler tarafında bir holding sahibine hediye göndermek istiyoruz. En son pasta olsun dedik ve üzerinde firmanın amblemi olsun istedik.Doğum günü pastası gibi olanlardan.Ama biz İstanbul A 1200km de uzaktayız.Maltepe Zümrütevler de benim göndereceğim amblemi pasta üzerine yapıp holdinge teslim edebilecek Pastane bilen var mu? Çok önemli bizim için

Bilgim yok ama şöyle de yapabilirsiniz; Mesela internetten maltepede ki pastanelerin telefon numaralarını bulup arayın,yapıp yapamayacaklarını sorun.Bence böylesi daha iyi olur sizin için.Daha iyi bilgi alırsınız.

Çiçek sepeti vs olmaz mi? Ya da pelit gibi kurumsal bir pastane. A cevizagaci da var kadiköyde ama maltepeye gider, online sipariş verilebiliyor.

Nasıl güveneceğim ki.Önemli birine gidecek. İşin ucunda rezil olmak var.en azından belki burdan bilen biri çıkar. Garanti olur

Nasıl güveneceğim ki.Önemli birine gidecek. İşin ucunda rezil olmak var.en azından belki burdan bilen biri çıkar. Garanti olur
Düzgün kaliteli bir yer olursa güvenebilirsiniz.Araştırın iyice,buradan arkadaşların önerdiği yerlerinde numaralarını bulup ararsınız.

Yarın teşekkür amacıyla İstanbul Maltepe Zümrütevler tarafında bir holding sahibine hediye göndermek istiyoruz. En son pasta olsun dedik ve üzerinde firmanın amblemi olsun istedik.Doğum günü pastası gibi olanlardan.Ama biz İstanbul A 1200km de uzaktayız.Maltepe Zümrütevler de benim göndereceğim amblemi pasta üzerine yapıp holdinge teslim edebilecek Pastane bilen var mu? Çok önemli bizim için

Merhaba Geç mi kaldım bilmiyorum fakat burada Karemel adında bir pastane var.Ceviz ağacını da biliyorum.Fakat neredeyse yarısır duzeyde.Malzemeleri kaliteli.Aklınızda bulunsun.

Merhaba Geç mi kaldım bilmiyorum fakat burada Karemel adında bir pastane var.Ceviz ağacını da biliyorum.Fakat neredeyse yarısır duzeyde.Malzemeleri kaliteli.Aklınızda bulunsun.

Evet maltepe'de bilindik ve çok güzel bir yerdir. Deneyin derim.

Back