• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul maltepe de yasayan hamile bayanlar nerelere doktora gidiyorsunuz ?

Maltepe diye ayırt etme illa buralarda olmasın .ben bagdat cad özel dr a gidiyorum İlknur aköz .tanıdığım bi çok kişiyle o ilgilendi şeker bi kadın ayrıca tecrübe çok iyi ve sürekli tahlil vs istiyor ,arıyor ,takip ediyor ilgi çok iyi yani .
hastane olarak daha karar vermedim Maltepe yakınlarında diyosan umut avicanne yi tavsiye etmişlerdi ama ben medical park tercih edicem galiba

Maltepe diye ayırt etme illa buralarda olmasın .ben bagdat cad özel dr a gidiyorum İlknur aköz .tanıdığım bi çok kişiyle o ilgilendi şeker bi kadın ayrıca tecrübe çok iyi ve sürekli tahlil vs istiyor ,arıyor ,takip ediyor ilgi çok iyi yani .
hastane olarak daha karar vermedim Maltepe yakınlarında diyosan umut avicanne yi tavsiye etmişlerdi ama ben medical park tercih edicem galiba

atasehir avicanne ye gittim bir kez acaba yeterlimidir diye tereddut ettim dogum icin..anadolu yakasinda 2 yildir oturuyorum o nedenle pek bildigim biyer yok malesef....sadece sgk gecmesi gerek medical parkta geciyormu sgk

Back