• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası İstanbul Maltepe de,evimde bebek bakmak istiyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

devrimim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
1.676
0
116
Ankara
Merhaba,

Eşimin işinden dolayı bir süre önce İstanbul'a taşındık(Maltepe/Zümrütevler),yakınlarımda oturan hiç tanıdığımız yok ve oğlumla birlikte evde çok sıkılıyoruz,malum kış ayları park bahçe dolaşamıyoruz da.Evimde çocuğumla yaşıt bir çocuk daha bakmak istiyorum,ücret ve saatler konusunda anlaşırız.Benim için önemli olan oğluma arkadaşlık etmesi,birlikte güzel vakit geçirmeleri,evimiz eşya yönünden çocuk bakımına çok uygundur.Ben lisans mezunuyum,çocuk eğitimine karşı özel ilgim olmasından ve çocuğuma hamilelik sürecimden beri ekstra okumalarımdan kaynaklı,bu konuda bilgi sahibiyim.Bu şartlarla çocuğuna baktırmak isteyen varsa,iletişime geçerse çok sevnirim.Benim oğlum 18 aylık,1yaşdan küçük bebek bakmayı düşünmüyorum,1yaşdan büyük her türlü çocuğa bakabilirim.

Sevgiler

Back