Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası istanbul maltepe de bakici ariyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

OCD

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2010
5.152
1
istanbul maltepede 4 aylik ogluma bakacak egitimli referans verebilecek orta yaslarda anne olmus bakici ariyorum.
ev isi temizlik vs herhangi bir sey yapilmayacak.sadece oglumla ilgilenecek guleryuzlu, sevkatli, merhametli ve konuskan olmasi tercihim.
evde kamera olacak ve anneanne hala ve dayilari surekli ev ziyaretinde bulunacak.

Merhaba bebek bakımının sevgi ve vicdan ile yapılması gerektiğine inanan iki çocuğu büyümüş anneyim.Beş yıla yakın iki erkek bir kız bebek baktım.Mesaj sayım az olduğundan özelden yazamadım.Sizin için uygun olursa görüşmek için özelden tlf no yazabilirmisiniz.Sevgiler......

istanbul maltepede 4 aylik ogluma bakacak egitimli referans verebilecek orta yaslarda anne olmus bakici ariyorum.
ev isi temizlik vs herhangi bir sey yapilmayacak.sadece oglumla ilgilenecek guleryuzlu, sevkatli, merhametli ve konuskan olmasi tercihim.
evde kamera olacak ve anneanne hala ve dayilari surekli ev ziyaretinde bulunacak.

slm ben kartalda oturuyorum 42 yaşındayım 21 ve 16 yaşlarında iki oğlum var çalişma ssatleri kakkında bilgi verebilirmisiniz

bakıcı buldunuzmu acaba

9 AYLIK KIZIMIZA HAFTA ICI SABAH 08:30-19:30 HAFTA SONU (SADECE CUMARTESI):KK11:00-18:00 SAATLERI ARASINDA BAKABILECEK, EVIMIZDEKI GUNLUK ISLERE YARDIMCI OLABILECEK ABLA ARANMAKTADIR.ADRES DETAYIMIZ AŞAĞIDA BULUNMAKTA OLUP TELEFONLA İLGİLENEN KİŞİLERİN BAŞVURMASI RİCA OLUNUR.
Not: EVİMİZDE BİR ADET KEDİ-BİR ADET KUCUK CINS KOPEK BULUNMAKTADIR.

X