- 17 Nisan 2009
- 2.853
- 4
- 45
Merhaba arkadaşlar, evimde bakabilecek bakıcı arıyorum. Bakıcı kelimesinden hoşlanmıyorum aslında 8 aylık kız bebeğime bir abla arıyorum.
Aradığım özellikler:
- 35-40 yaşlarında
- Çocuk gelişiminden mezun (lise veya yüksekokul) yada konuyla ilgili eğitim almış (sertifikalı)
- Referans verebilecek
- Sigara-alkol kullanmayan
- Pozitif, güleryüzlü, işini mecbur olduğu için değil severek yapan, şevkatli, sabırlı, temiz, titiz, diksiyonu düzgün, prazentable, herhangi bir sağlık problemi olmayan, hareketli
- Saban 7 akşam 7 çalışabilecek
- Tv seyretmeyi değil müzik dinlemeyi seven
- Bebeğimin sadece bakımıyla değil eğitimiyle de ilgilenecek (yani sadece yedir uyut değil de öğretici oyunlar aktiviteler vs.)
- Bebeğimin bakımı dışında sadece yemek yapmasını istediğim onun dışında hiçbir işe elini sürmesini istemediğim (sadece bebeğimle ilgilenilmesi benim için yeterlidir) bir abla arıyoruz..
Cuma-Ctsei-Pazar günleri izinli olacaktır. (Yılbaşından sonra Ctesi-Pazar)
Aradığım özellikler:
- 35-40 yaşlarında
- Çocuk gelişiminden mezun (lise veya yüksekokul) yada konuyla ilgili eğitim almış (sertifikalı)
- Referans verebilecek
- Sigara-alkol kullanmayan
- Pozitif, güleryüzlü, işini mecbur olduğu için değil severek yapan, şevkatli, sabırlı, temiz, titiz, diksiyonu düzgün, prazentable, herhangi bir sağlık problemi olmayan, hareketli
- Saban 7 akşam 7 çalışabilecek
- Tv seyretmeyi değil müzik dinlemeyi seven
- Bebeğimin sadece bakımıyla değil eğitimiyle de ilgilenecek (yani sadece yedir uyut değil de öğretici oyunlar aktiviteler vs.)
- Bebeğimin bakımı dışında sadece yemek yapmasını istediğim onun dışında hiçbir işe elini sürmesini istemediğim (sadece bebeğimle ilgilenilmesi benim için yeterlidir) bir abla arıyoruz..
Cuma-Ctsei-Pazar günleri izinli olacaktır. (Yılbaşından sonra Ctesi-Pazar)
Son düzenleme: