Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası İstanbul/Küçükyalı eğitimli bakıcı arıyorum...

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

realisttt

sibel&naz
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
2.853
4
45
Merhaba arkadaşlar, evimde bakabilecek bakıcı arıyorum. Bakıcı kelimesinden hoşlanmıyorum aslında 8 aylık kız bebeğime bir abla arıyorum.

Aradığım özellikler:

- 35-40 yaşlarında
- Çocuk gelişiminden mezun (lise veya yüksekokul) yada konuyla ilgili eğitim almış (sertifikalı)
- Referans verebilecek
- Sigara-alkol kullanmayan
- Pozitif, güleryüzlü, işini mecbur olduğu için değil severek yapan, şevkatli, sabırlı, temiz, titiz, diksiyonu düzgün, prazentable, herhangi bir sağlık problemi olmayan, hareketli
- Saban 7 akşam 7 çalışabilecek
- Tv seyretmeyi değil müzik dinlemeyi seven
- Bebeğimin sadece bakımıyla değil eğitimiyle de ilgilenecek (yani sadece yedir uyut değil de öğretici oyunlar aktiviteler vs.)
- Bebeğimin bakımı dışında sadece yemek yapmasını istediğim onun dışında hiçbir işe elini sürmesini istemediğim (sadece bebeğimle ilgilenilmesi benim için yeterlidir) bir abla arıyoruz..

Cuma-Ctsei-Pazar günleri izinli olacaktır. (Yılbaşından sonra Ctesi-Pazar)

Son düzenleme:
merhaba adım selma 24 yaşındayım göztepede oturuyorum 1kızım var 6 aylıkken 1 kız çocugunun bakımına başladım şuan 2.5 yaşında annesi artık kreşe gitmesini uygun gördügü için kreşe başlayacak benimlede yarım gün devam etmek istedi birbirimize alışmıştık,sevmiştik ama...maaşım yarıya düştügü için olmadı sonuçta benimde belirli ihtiyaçlarım var şuan 4gün daha gidecegim sonra bitiyor referans verebilirim sigara kullanmıyorum isterseniz yüz yüze görüşebiliriz

şuan için bakıcı arayışımı durdurdum ama ilanı nasıl kaldırıyorum bilmiyorum arkadaşlar.. bir süre ablam bakacak sonra aramaya devam edeceğim..

X