• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan ıstanbul kartal pendık veya maltepede nişan yapılabılecek mekanlar

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

panda61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
133
4
66
İstanbul
öncelikle merhaba ben aranıza yenı katıldım . nısanla ılgılı arastırma yaparken uye olmustum epey zaman gecmıs. ınsallah bu yaz nısanı yapmayı dusunuyoruz evde olması zor gıbı cunku kalabalık olucak en azından epey bı ınsan cagırılıcak :S
kartal veya pendıkte sızlerın bıldıgı nısan yapılabılecek fıyatları ucuk olmayan ama temız sık yerler varmı onerebılecegınız. ınsanların memnun olup tavsıye ettıklerı yerlerden arastırmaya baslamak ıstıyorum. sıtede bıraz bakındım herkes bırbırıne cok yardımcı oluyor her konuda bende tecrubelı arkadaslarımızdan yardım ıstıyorum şimdiden cok tesekkurlerr

PENDIKDE ADA TESILERI VAR MEKANA GORE DEGISYOR UCRETLER YINE DUDEZAR VAR BENIM BLDIGIM KADARIYLA Gülistan isimli bir restaurant war PENDIK SAHILDE YERI COK IYI FIYATLARIDA UYGUN DIYE BILIYORUM

Merhaba.. Bende Kartal-Pendik taraflarında uygun fiyatlı bir nişan mekanı arıyorum.. Siz aradığınız gibi biryer bulabildiniz mi? Tavsiye edebileceğiniz yerler var mı?

Back