Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası İstanbul Kartal Bakıcı Arayışı

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

arzugursel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
3
0
Merhabalar,
16 aylık kızıma bakacak,o uyuduğu zamanlarda yemek ve toparlama yapacak birisini arıyoruz. Güvenilir,güleryüzlü,evimizi kendi evi gibi sahiplenecek birisi olması çok önemli. Kızımı emanet edebileceğim,Allah korkusu olan,daha önce bebek bakmış,referans verebilecek birisi olması önemli..
Teşekkürler

Merhaba Arzu hanım, ben de kartal merkezde emekli bir bayanım, kendi çocuklarım yetişkin olduğu gibi, daha önce bu işi yaptım, gerektiğinde referans verebilirim. İlanınız sonuçlanmadı ise ve dönüş yaparsanız sevinirim.

Merhabalar, şimdililk bir bayanla başladık. Umarım bir sorunla karşılaşmayız :KK43: Teşekkürler ilginize

Mergaba
Merhaba Arzu hanım, ben de kartal merkezde emekli bir bayanım, kendi çocuklarım yetişkin olduğu gibi, daha önce bu işi yaptım, gerektiğinde referans verebilirim. İlanınız sonuçlanmadı ise ve dönüş yaparsanız sevinirim.

Merhaba pendik Güzelyalı oturuyorum bakıcı ariyorum ilgileniyorsanız cvp bekliyorum biraz acil lütfen

Merhaba benimde kızım 14 aylık oldu ilk 6 ay ben baktım sonrasında Ataşehir de Tay Danışmanlık firmasından bir bakıcı buldum 8 aydır bizimle çok memnunum umarım endişeli olan tüm anne adayları gönlüne göre bir bakıcı bulur .Fakat bir şey soracağım sizlere benim bakıcım bize çok güven verdi iyide bakıyor kızıma ancak ev işleri ile ilgili çok bi sorumluluk almadı sizde de böyle mi yani beklemelimiyim ev işi konusunda destek, cevaplarsanız sevinirim

X