İstanbul Kanuni Sultan süleyman eah burun estetiği olan var mi?

13 reasons whydaki why

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
122
21
98
Kızlar burnumda kemik eğriliği var benim ve nefes almakta zorlanıyorum. Evime en yakin hastane olan kanuni s.s. Eah ya gidicem çarşamba günü. Ama ameliyat olmuşken estetik de olmak istiyorum çünkü burnum bildiğin yamuk duruyor ve köprülü olduğu için çirkin duruyor. Burada ameliyat olup memnun kalan var mi? Bir de estetik için ne kadar ücret alırlar biliyor musunuz? Geçen sene gittiğim zaman doktora söyleyince bir rapor yazarız ücretsiz olursun estetiği de demişti ama bebek emzirdigim için emzirmeyi bırakınca gel demişti. Simdi doktora bunu söylesem ne der acaba? Bir de birazcık korkuyorum cesaret lazim sanırım.

Alçı çıkmadan bir şey diyemeyeceğim ama her insan kadar morluk şişlik yaşadım bir gece hastanede kaldım çarşamba günü alçılar çıkacak ameliyat sonrası ağrı hissetmedim grip gibiydim
Anladım geçmiş olsun umarım güzel sonuç almışsınızdır genelde devlet hastanelerinde estetik ameliyatları kötü oluyor derler ama size bi sormak istedim fiyatı da çok makul geldi ben de mi yaptirsam diye düşündüm

Doktor ameliyat bitimi fotoğrafı çekmiş benim solunum sıkıntım da vardı ameliyat sonrası sağ tarafımdan ilk defa nefes alabildiğimi hissettim ben plastik cerrahide oldum ameliyatımı doktorun verdiği ilaçları sigorta karşılamıyor ilaçlar için de 150 tl ödedim

Eklentiler

• 0E2A3FEA-07F6-437C-950A-448E713D7327.jpeg
    56,5 KB · Görüntüleme: 630
B
Bence cok güzel olmuş şekli tabii daha da güzelleşiyor zamanla şişlikler inince, hangi doktora oldunuz ameliyatı bi de direkt olarak randevu alınıyor mu çok soru sordum ama bi de ameliyat sırası ne kadar sürede geliyor bilgi verir misiniz

Doktorumun adı Nilüfer bahadırlı mhrs den randevu aldım doktor önce baktı burnuma sonra 6 ay sonraya anca gün verebileceğini söyledi kabul ediyorsanız başhekimliğin orda bir oda vardı ordan fiyat almamı söyledi indim fiyat aldım ilk 1832 tl + 55 tl muayane ücreti dedi tamam dedim bir kod verdi doktora çıktım numaramı aldı Aralık ayında da beni aradı hastaneye çağırdı gittim tahlilleri yaptırdım 20 gün sonrası için randevu verdi bir gün önceden tekrar gel yatış yaptır ve fotoğraflarını çekelim dedi ertesi gün de ameliyat oldum işte

Yani 6 ay sonra mi ameliyat oldunuz ilk muayeneden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…