Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası İstanbul-Kağıthane'de bakıcı arıyoruz.

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

ardina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
662
1
İstanbul-Kağıthane de oturuyoruz.
10 Aylık kızıma bakacak onunla oyun oynayıp,gelişimine ve öğrenme sürecine katkıda bulunacak bir bakıcı arayışımız var.Eşimin ve benim ailemin şehirdışında olması sebebiyle aile üyelerimizden yardım alabileceğimiz kimse yok.Kızımın yürümeye başlayacağı çok dikkat gerektiren bu dönemde benimle birlikte evde olup yardımcı olacak birini istiyoruz.
Ben evden çalışmayı planlıyorum ilk zamanlar için yarım günde gelebilecek biri tercihimiz olacaktır.İleri ki zamanlarda tam güne de geçebiliriz.
Eşimde bende sigara kullanmıyoruz,kızımla ilgilenecek kişininde kesinlikle sigara kullanmamasını istemekteyiz.
Ev işi beklentim yok kızımın bakımı ile ilginilmesi,onun dağınıklığının (oyuncaklarının) toplanması,tüm zamanın dolu dolu kızımla geçirilmesi en üst beklentimiz.
Aradığımız kişinin kesinlikle tecübeli,mümkünse referans verebilecek birisi olmasını istiyoruz.

Son düzenleme:
Ben çocuk gelişimi mezunuyum 6 yıllık tecrubem var iki bebek büyüttüm biri 4 aylıktan 4 yaşına kadar ikincisi 15 günlükten 2 yaşına kadar 25 yaşındayım tesettürlüyüm cevizlibağda ikamet etmekteyim normalde ana okulu öğretmeniyim ama kapandığım için ana okullarında sorun yaşadım o yüzden evde bakıyorum ilgilenirseniz özelden telinizi yazarsanız detayları görüşebiliriz görüşmek üzere....

X