İstanbul Kadın Doğum Doktoru Tavsiyesi

fashionstar

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2023
83
43
İstanbul'da tercihen Anadolu önerebileceğiniz yakasında kadın doğum doktoru var mı? Muayene hekimlerindense özel hastanelerdeki doktorlar tercih ediyorum ama yine de önerilere açığım. Tavsiyelerinizi bekliyorum...

Merhaba ben de 20 haftalık hamileyim acilen doktorumu değiştirmem gerekiyor lütfen önerilerinizi iletir misiniz?

Pendik Medical Parkta Halide Yüksel'e gidiyorum ben çok memnunum. İnternette biraz araştırmanı öneririm güzel yorumları var.

Acıbadem Ataşehir Parvana Hanım a gidiyorum şimdilik memnunum ama daha çok yeni bizim ilk kontrolümü oldum ilk izlenimi şimdilik güzeldi hiçbir şeyi sormama gerek kalmadı en ince ayrıntısına kadar kendisi anlattı ultrason öncesi ultrason sırası ve sonrasında aşama aşama her şey hakkında bilgilendirdi istediğim zaman ulaşmam için numarasını da verdi ilerleyen sürecimiz de güzel gider umarım 🙏🏻

Kadıköy'e yakın olması daha çok işime gelir ulaşım açısından Medical Park Göztepe hastanesine giden var mı?

Acıbadem Ataşehir birgül hanımla yaptım doğumumu. Sorunlu bir süreçti. Çok güzel yönetti. Çok nazımı çekti. Kendisine bayağı gönül borcum var ❣️

Merhaba ben de 20 haftalık hamileyim acilen doktorumu değiştirmem gerekiyor lütfen önerilerinizi iletir misiniz?
Ben ebe hemşireyim. Yani bu sektörün içinden biri olarak yazıyorum. 5,5 aylık hamileyim. İstanbulda özel hastane doğum fiyatları almış başını gitmiş. Bezmialem vakıf üniversitesi hastanesi var. Yarı özel yarı devlet olarak geçiyor. Bu işin içinden biri olarak bir çok sağlıkçı arkadaştan Bezmialem merkez hastanesinden dr. Çağlar çetinin ismini aldım ve 2 aydır ona gidiyorum. Hastaneyi de konfor olarak özel hastane olarak düşünün. Vip odalar var. Her muayene gidiş 100 TL ücret. Doğum sezeryan da normal de 4500 TL. Artı vip isterseniz özel oda ücreti. Çağlar hocanın instegram sayfasına bakın der?.inanılmaz enerjik ve cok ilgili

İstanbul'da tercihen Anadolu önerebileceğiniz yakasında kadın doğum doktoru var mı? Muayene hekimlerindense özel hastanelerdeki doktorlar tercih ediyorum ama yine de önerilere açığım. Tavsiyelerinizi bekliyorum...
Ben ebe hemşireyim. Yani bu sektörün içinden biri olarak yazıyorum. 5,5 aylık hamileyim. İstanbulda özel hastane doğum fiyatları almış başını gitmiş. Bezmialem vakıf üniversitesi hastanesi var. Yarı özel yarı devlet olarak geçiyor. Bu işin içinden biri olarak bir çok sağlıkçı arkadaştan Bezmialem merkez hastanesinden dr. Çağlar çetinin ismini aldım ve 2 aydır ona gidiyorum. Hastaneyi de konfor olarak özel hastane olarak düşünün. Vip odalar var. Her muayene gidiş 100 TL ücret. Doğum sezeryan da normal de 4500 TL. Artı vip isterseniz özel oda ücreti. Çağlar hocanın instegram sayfasına bakın der?.inanılmaz enerjik ve cok ilgili

öneriniz için çok teşekkür ederim ama kadın doktor tercih ediyorum.Elbette içime sinen olmazsa diğer seçenekleri de değerlendirebilirim.Ayrıca doğum ücreti de makulmüş. siz de sektörden olduğunuz için sormak istiyorum:KK70:oğum yapılacak hastanede neler olmalı?

X