Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhabalar
İstanbul Avrupa yakasında özel muayehanesi olan, memnun kaldığınız jinekolog bayan doktor önerebilir misiniz? Sürekli aynı doktora gitmek istiyorum..
Teşekkürler şimdiden
Arkadaşlar merhabalar
İstanbul Avrupa yakasında özel muayehanesi olan, memnun kaldığınız jinekolog bayan doktor önerebilir misiniz? Sürekli aynı doktora gitmek istiyorum..
Teşekkürler şimdiden
MERHABALAR ;
BEN İKİZ BEBEK ANNESİYİM. RİSKLİ BİR GEBELİK GEÇİRDİM.GERÇEKTEN BENİM İÇİN ÇOK STRESLİ BİR DÖNEMDİ.FAKAT GEBELİĞİM BOYUNCA MEDİPOL ÜNİVERSİTE HASTANESİNDE TAKİP EDİLDİM VE O DÖNEMDE YANIMDA OLAN DOKTORUM TUBA NADİDE YILMAZ A SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM.GERÇEKTEN ÇOK İYİ BİR DOKTOR.HEM BİR DOKTOR OLARAK YANIMDAYDI HEMDE PSİKOLOJİK DESTEĞİNİ HİÇ ESİRGEMEDİ.KADIN DOĞUM DOKTORU ARAYAN HERKESE TAVSİYE EDERİM.EMİNİM SİZDE MEMNUN KALACAKSINIZ.
HALEN ÇOCUKLARIMI KONTROLE GÖTÜRDÜĞÜMÜZDE MUTLAKA YANINA UĞRARIZ :)