Istanbul - Implant - tecrübelilerden tavsiyeler topiği

tenesemisir

Her şey insanlar için
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
440
Puanlar
373
Merhaba arkadaşlar
iki üç mesajım var sitede onlar da hep dişlerim yüzümden içim daraldıgında yazdıgım mesajlardır

Sebebine artık kafa yormaktan vazgeçtim. Dişlerimin hepsi ben liseye başladıgım yaz çürümüştü ve hepsine dolgu yapıldı, ama hepsine !
Sonrasında da hiç rahatlayamadım bu konuda
son 2 yıldır dişimin agrımadıgı gün bilmem, hepsinde bir agrıma bir çürüme

Dişleri sağlam olan insanları HEP kıskanmışımdır, kendimi bildim bileli
Bastırmaya çalışsam da ben dişleri iri ve beyaz olan kızların yanında ezilmiş hissediyorum kendimi
çok eksik hissediyorum
sanki dişlerim saglam olsaydı hayat çok farklı olurdu gibi geliyor bana
Diş tedavilerine verdigim parayı kendime harcardım
Kıtır kıtır istedigim herşeyi yerdim
Düşünmeden agzımı aça aça gülerdim (gerçi hala gülüyorum da :1:)
Yüzün nasıl olursa olsun dişlerin beyaz ve düzgün oldu mu sanki kusursuz görünüyor insan
insan kendine daha fazla güveniyor.

Neyse konuya dönmek gerekirse dişlerimden vazgeçiyorum artık
çekilecek 3 dişim var
implant düşünüyorum (yok canımla)
Şuan sinirden bacaklarım titriyor. Artık dişçi aramaktan gerçekten çok yoruldum. Bana göre hepsi aynı.
Şimdi sizden, aranızda İstanbulda implant yaptırmış olan varsa tavsiye bekliyorum

Bir diş sorunu ancak bu kadar güzel anlatılırdı canım ya , hani bir solukta okudum :1:

Ben İstanbulda değilim ama tüm arkadaş çevrem orada , mutlaka soracağım . Ben tekrar gelip yazana kadar sen doktorunu bulamamışsan yazarım sana aldığım tavsiyeleri :34:

Bu arada sen yine de doya doya gül ... Dişi güzel çirkin kızlarda var :1:

Hazır okuyanım var biraz daha yazayım o zaman
Erkek arkadaşım yabancı, diş çürüğünün ne oldugunu bilmiyor
Hani kimisinin dişi çürük olmaz ama azı dişlerinde hafif siyah lekelenme olur (Çok okul okuyan mı bilir çok diş tedavisi olan mı ? Bence ben en az onlar kadar bilgi sahibiyim :) )
Bizimkinin azılarında siyah lekelenme de yok

Ben dolgularımın yapıldıgı günden beri utanç duyuyorum bu durumumdan
Agrıları, sızıları, stresi, işitilen lafları, harcanan paraları'yla yıllardır istemeden de olsa kanıksıyor insan
Bu yük o kadar ağır gelmiyor
ama biri yanıma gelip de benimle yürümeye başlayınca yükü de beraber taşımaya başlıyorsun
ve ben onun sırtına bu yükümü yükleyeceğim diye daha da ağır geliyor bana
Eylül ayında dişimin çekilmesi gerektigini öğrendiğimden beri bazen uykularım kaçıyor
Ama taa lisede çektiler bi tane azı dişimi, ilk değil son da olmayacak
ben bunu takacak insan da değilim, çalışır kazanır yaptırırım
ama onunla bu yükün altında olmak çok zor geliyor bana

Bilmiyor da hiçbişey
Bir gece aglaya aglaya anlatmaya çalıştım ama dedigim gibi, o diş çürüğünün ne oldugunu bilmiyor ki diş çekimini bilsin
anlattım anlamadı tabi

Ben ona dişimin çekilecegini nasıl söyleyeceğim ?
Söylemek hiç istemiyor, çok utanıyorum
Şu dakika terkedilmek istiyorum

Eskiden insanın bir canyoldaşı olsa, onunla aglarken acısı azalır diye düşünüyordum
ama öyle değilmiş o işler
Ben kendi kendime yürüyor olsam dişimin çekilecegini düşünüp gizli gizli aglamam geceleri

Böyle işte, bir değil iki derdim var.

Konuyu toparlamak gerekirse, İmplant tecrübesi olan var mı istanbulda ? :)

Bu mevzu ruhunuzda derin yaralar açmış anlaşılan, lütfen kendinizle bu konuda barışın, insanın çürümeye meyilli dişleri olması utanılacak birşey değil, ve dolguları olması. Hemen hemen herkesin ağzında dolgu var, hiç dolgum yok diye hava atanlar da mevcut ama ağzını bi açsana dişlerini inceleyeyim dediğimde arkalarda çürükler var ama dolgusu yok diye seviniyor. Emin olun çürüklü durmaktansa dolgulu durmak akıllı insanın işi, tüm dişlerinde dahi olsa. Taksimde bir klinik mevcut, google'a bitişik olarak implantdisistanbul yazarsanız bulursunuz, benim de 2 diş kaybım var, bu yıl içerisinde burada yaptırmayı düşünüyorum, hakkında çok olumlu şeyler duydum, siz de araştırırsınız kafanıza yatarsa yaptırabilirsiniz.

Merhaba.benim de dişlerimde çok çürük var,ve ayrıca bi dişim kırıldı ve 4 gün önce hem o hemde 20 lik dişimi çektirdim.ben çok korkarım işte bi anlık toparladım gittim çektim.ön dişimde çürük vardı ,bi kadına gittim yaptı begenmedim ,bugun 2 ciye gittim başka bi doktora ön dişime dolgu yapıldı.süper değil ama idare eder.kırık dişime de ancak 2 ay sonra implant düşünüyorum.Zaten çekildikten sonra 2-3 ay sonra yapılıyo implant.Çok çürük varsa ve size sorun değilse köprü ysptırın ki tavsiye etmem

Back