İstanbul iğneli epilasyon

Byzbyz19

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mart 2014
4
1
86
İstanbul
Kizlar selam ,
Ben beş altı defa yüzüme buz lazer yaptırdım soprano ice adlı cihazdan Bağdat caddesinde ve üstelik işlemden önce ne jilet ne makine kullandirtmadim doğrudan kıl yandı yapılırken guzeldi ama şimdi karantinada ara verdim bakuyorum cenemde artmış ama kalın kıl değil sonra en çok göz altimda var küçük küçük siyak tüyler ama yoğun sbaahtan beri okumaidgim arastirmadigim yer kalmadı iğneliye karar verdim. Doğa epilasyon dolu almıyor. Zeynep Polat yine randevu sorunu var. Zeynep Ocak ise paahali geldi açıkçası. Dm epilasyon buldum Nişantaşı'nda bide epifirst bunlar hakkında bilginiz var mı nolur bı fikir verin

Konu silinip ,kapatılmıyor maalesef..

canım zeynep ocak kaç liraya yapıyor. Videosunu gördüm kılı koparıyor çekiyor gibiydi bir de çok yavaş geldi bana.

kac tl olmus zeynep polat ? ben en son 2.80TL den dk sini yaptiriyordum bakirkoyde az gidiyorum ama olsun yine de neden cok para bayilayim

Bende iğneli epilasyona başlıyorum Nişantaşında Doktorlar merkezî diye bir Han'ın içerisinde , orada çalışan doktorlardan biri tavsiye etti yanındaki asistanı da yaptırıyormus dakikası 4 tl biraz pahalı ama Zeynep polat 5 tl dedi ve kendisi yoğun olduğu icin başkası yapacakmış

Ben nişantaşında formkliniğe gidiyorum Birsen hanıma 3.5-4 tl ilk seansımı dün yaptırdım şimdilik memnunum iki elle çalışıyor yavaş değil bence 25 dk da tüm çene ve yanaklarımdaki kalın tüyleri aldı tüm yüz 1 saat sürmüştü benden önce yaptıran birinde ama yüze ve tüyede bağlı tabi

çok pahali atomu parcaliyorlae sanki

Basladın mı ? Bende haftaya baslıcam o yuzden bıraz tedırgınım acıkcası hangı bolgen ıcın gıtmıstın ?

Basladın mı ? Bende haftaya baslıcam o yuzden bıraz tedırgınım acıkcası hangı bolgen ıcın gıtmıstın ?
marka ne kullaniyorlar cihaz en iyi cihaz apilus bence.. ben cok arastirdim tez yazicam nerdeyse:)
Bende 2 seans gidicem tekrar oralar bana uzak ben bakirkoy eski yere mecbur giderim zaten sorun yasamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…