Doğuma Hazırlık İstanbul içinde hangi devlet hastanesinde doğum yapmalıyım?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Lepiskakiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2024
3
1
35
Son zamanlardaki bebek ölüm çetesi yüzünden özel hastanelere karşı korku içerisindeyim. Zaten herseyi paraya bağlayan özel hastanelerde doğum planlamak yeterli olmuyor. Her türlü aksiliği hesaba katmak ve ona göre bütçe ayırmak gerekiyor. Hersey yolunda gitmeyebilir. Bu konuda bütçemi de dengede tutmak zorundayım. Devlet hastanelerinde doğum yapan annelerin önerilerine ihtiyacım var.

Kız semtin yok mu senin 😂 fark etmeyecekse ben cam sakura da yaptım ilk dogumumu çok güzeldi, sonra iki düşük yaptım yine ordaydim yine rahat bı sürec geçirdim, şimdi hamileyim yine ordayım inşallah orda doguracagim yine, özelede gidiyordum arada eşimde görsün diye ama başlangıçta gerek yok büyüyünce bikac kere giderim, böyle işte ama doğum için başka hastane tercih etmem, tam teşekküllü falan benim için mantıklı, sende sana uyani bulurusn inşallah ❣️

Kız semtin yok mu senin 😂 fark etmeyecekse ben cam sakura da yaptım ilk dogumumu çok güzeldi, sonra iki düşük yaptım yine ordaydim yine rahat bı sürec geçirdim, şimdi hamileyim yine ordayım inşallah orda doguracagim yine, özelede gidiyordum arada eşimde görsün diye ama başlangıçta gerek yok büyüyünce bikac kere giderim, böyle işte ama doğum için başka hastane tercih etmem, tam teşekküllü falan benim için mantıklı, sende sana uyani bulurusn inşallah ❣️
Ben kontrol için Eyüp Devlet Hastanesine düzenli gidiyorum ama oraya doğuma gitmek istemiyorum. Teşekkür ederim bunu bikac kişiden daha duymuştum.

Ben kontrol için Eyüp Devlet Hastanesine düzenli gidiyorum ama oraya doğuma gitmek istemiyorum. Teşekkür ederim bunu bikac kişiden daha duymuştum.
Bı bak araştır kontrole bı git istersen 16.haftadan sonra gebe okullari var hem yüz yüze hem online soruların, sorunların için ilgileniyorlar ben seviyorum ya işleyişi güzel, ilerleyen dönemde gideceksen ilk ultrason fotonu istiyorlar yaninda bulundurursun birşey aklına gelirse de sorabilirsin 😊

X