Bebek İkinci El istanbul içi kırmızı renk unsex park yatak satılıktır...

anelssa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
1.201
20
108
İstanbul

Biz oyun parkı olarak kullandık oyüzden oyuncak bölmü yukarı kısmını bulamadım.Yatağı ile birlkte verilecektir. Sabitlenir ve sallanabilir ayakları var. Tekerlekli tertemiz ve sorunsuz. İlgilenenler mesaj yolu ile ulaşabilirler.
(not: park yatak şuan katlanmış vaziyette olduğu için temsili resim yükledim. Ürün resimdekinin aynısdır sadece üst kısmı yok.)

Merhaba ölçülerini ve fiyatı öğrenebilirmiyim birde markası nedir,

ebebekte satılıyor Le bebe markası kapalı olduğu için ölçülerini alamıyorumda çok geniş olan modellerden değil dar uzun olan modellerden. 2 çeşit oluyor zaten. 75 tl fiyatı.

Açık Ölçüleri: 120 x 60 x 78 cm çok yer kaplamayan modelden ve boyutları gayet ideal küçük değil yani. tekerlekleri sayesinde odadan odaya taşırken kapıdan geçiyor yani. diğer modellerden enden tombiş olduğu için daha kullanışsız.

Son düzenleme:

fiyat ne düşünüyorsunuz?

merhaba bende ilgileniyorum park yatakla fakat şu yazınızı anlamadım

Biz oyun parkı olarak kullandık oyüzden oyuncak bölmü yukarı kısmını bulamadım

yukarı kısmı derken neresini bulamadınız birde ist hangi ilçe beğenirsek elden de alabilirim.

tamam ben özelden bilgilerini ve mailimi yazacağım size.

yukarı kısmı dediğim şu oyuncak asılı yeri varya orası birde yatağı yüksekte koyacağınız asma katını bulamadım yazlıkta kaldı sanırım. yani park yatağın altta kullanım şeklinde kullanmak için alt bölümü ve yatağı var onun harici hiçbir sorunu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…