- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
-
- Konu Sahibi nehirnil111
Biraz geç oldu ama yorumumu yapıyım
Bence devlet üniversitelerini önce tercih edin
Sıralamalara göre istanbul ve marmarayı yazın tabi özellikle marmara istiyosanız onu ilk tercih yapın Bu iki üniversite benim için hemşirelik açısından en iyiler arasında..
Özel olarakta Acıbadem hakkında biraz bilgim var
Bildiğim kadarıyla Burslu okuduğun her yıl kadar 2 sene çalışma zorunluluğu vardı yanlış mı biliyorum bilmiyorum ama :44:imkan olarak iyi gibi göründü internet sitesinden baya bi araştırmıştım bi ara.
Ben hemşirelik 4. sınıfa geçtim
Acıbadem hastanesi çalışmak istediğim yerlerden biri
Bu yaz staja başvurmuştum ama malesef olmadı
Hakkınızda hayırlısı olsuun
İyi bi seçim yapmışsınız değiştirmeyin bence :)
Kardeşinin seçimi herşeyden önemli tabi :) marmarada istanbulda ikiside çok güzeel :)
Zonguldakta okuyorum ben. Tabi zorlukları falan vaar ama ben hemşireden başka bişi olamazmışım gibi geliyo
ne yaptınız bilemiyorum da yazayım istedim. marmara hemşirelik hakkında bilgim yok. istanbul hemşirelik eskiden çok disiplinli bir okuldu biraz sıkıyormuş hocalar ama iyi diyorlar eğitime. stajları şişli etfal ve florence nightingale hastalerinde yapar öğrenciler.
özellere gelince acıbadem ve medipolde yoğunlaşmışsınız sanırım. özellerde karşılıksız burslu olanlara bakın derim.. mezun olduktan sonra 4 sene o hastanenin kölesi oluyor öğrenciler burs karşılığını denk getircem diye. eğer imkan varsa %50 burslu veya ücretli de okuyabilir kardeşiniz çünkü hemşirelik alanı çok açık bir meslek kısa sürede okula verdiğiniz parayı kazanırsınız zaten.
buna ek olarak haliç kesinlikle yazmayın çok kötü şeyler duydum ben hakkında. bir de istanbul bilim üniversitesi hemşirelik alanında çok iyi. hocaları özellikle. ama binası üni gibi değil resmen apartman,dersane tipi kampüs falan yok. bunları önemsemez eğitime bakarım derseniz bilim de iyi bir tercih. karşılık mı istiyorsa bursunda onu bilmiyorum.
Yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim son durumu bildiriyim ilk tercihimiz oldu Rabbime şükürler olsun Marmara Üniversitesi-HemşirelikRabbim isteyen herkesin gönlündeki nasip etsin
aaa ne güzel ilk tercih süper :) tebrik ederim