- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
Fotoğrafa izin verilmemesine sevindim. Evelsi akşam oraya giden bir arkadaşın fotoğraflarını görünce kendimize gelemedik uzunca bir süre.
O zaman desenede duyduğumuza da inanmayacağızB akırköy mü daha acil diyorsunuz şimdi. Ama oraya elden gitme imkanım yok benim üff
Fotoğrafa izin verilmemesine sevindim. Evelsi akşam oraya giden bir arkadaşın fotoğraflarını görünce kendimize gelemedik uzunca bir süre.
O zaman desenede duyduğumuza da inanmayacağızB akırköy mü daha acil diyorsunuz şimdi. Ama oraya elden gitme imkanım yok benim üff
Bazen gönülden gelen bir dua da yeterlidir, çok teşekkürler :)şuan yardımcı olamasamda kalbim sizinle inş yeterli yardım toplanır
Biraz da kargo firmaları taşın altına elini koysa, çok daha rahat ulşatırma yapabiliriz. Hiç tecrübem yok kargo konusunda, bir tanesinin sitesinde ücret hesapladım örnek olarak 1 kg dan 8,84 kargo ücreti çıktı, 15 kilo için düşünemiyorum bile, diğer yandan mama alır insan o parayla :sm_confused:
Biraz da kargo firmaları taşın altına elini koysa, çok daha rahat ulşatırma yapabiliriz. Hiç tecrübem yok kargo konusunda, bir tanesinin sitesinde ücret hesapladım örnek olarak 1 kg dan 8,84 kargo ücreti çıktı, 15 kilo için düşünemiyorum bile, diğer yandan mama alır insan o parayla :sm_confused:
hiç gerek yok...... ağzınızın tadını kaçırmayın. Nevbaharın ne amaçla onu yazdığını ben biliyorum.
farklı yerlere konuyu çekmeyin lütfen....
arkadaşlar şimdi yine bir sitede hesaplı yaptım, akıllı kafam çalışmadı başta, kilo değilde paket ebatlarına göre değişiyor fiyat
en-boy- yükseklik
30- 30- 50 olduğunda 10,40
50-50-50 olduğunda ise 22,40 tl fiyat verdi ücret tablosu kargo için.
Yinede çok yüksek çünkü 15 kg lik bir mama yaklaşık 1m boyunda
Arkadaşlar, kargo,elden veya herhangi bir şekilde bağış yaptıktan sonra bana bilgi verin ki daha sonra yardım eden arkadaşlardan oluşan onur listesine sizinde adınızı yazabileyim.Forumda bir arkadaş şimdiden insanlar dururken neden hayvanlarla uğraşıyorsunuz demeye başladı bile, ona cevabımı buradan veriyorum, sel felaketinde aynı şekilde bir çok arkadaşım bilfil insanlara yardım ettim ve evsiz kalan ve gidecek yeri olmayan insanlara kalacak yer bulana kadar kapımızı açtık dersem sanırım bu cevap sana yeter, bir dahada saçma sapan yorumlar okumak istemiyorum.İnsanların yardıma ihtiyacı olduğu kesin fakat şu anda bu hayvanların ölüme terk edilmesine izin veremem.
Ben bızzat bugun weya yarın kendım gıdecegım mama makarna we gazete felan gÖtÜrÜcem enjektorde gÖtÜrÜrÜm netten gondermyıcem cunku gıdıp o haywanları gÖrmek onları sewemk ıstıyoum
canımıniçi bu tarz düşünceleri olan arkdaşlarımız varsa konuşmak yerine onlar insanlara bizlerde hayvancağızlara yaparsa eğer dünyanın dengesi yerinde durur..ve paylaşımcılık artmış olur..
kendi kendine el işcliğiylen birşeyler yapıp kedi maması alan 8 yaşındaki bir kızın 50 yaşlarındaki bir bayana verdiği cevaptı bu..ben hayvanlara teyzecim sende bişeyerler yap insanlara ki dengeyi kuralım..konuşmayalım uygulayalım demişti.
umarım anlamışındır
Arkadaşlar, Bakırköy Barınağı için online mama bağış linki eklendi
Barınaklara Bağış | atilganpet.com.tr
buradan ister 15 kgister 1 kg bağış yapabilirsiniz, kargo ücretsizdir...
Kredi kartı kullanmayanlar için havale seçeneği de var bu sitede. Bu çok iyi oldu. Teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?