İstanbul havalanları hakkında

esmerjoseph

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2014
14
0
Arkadaşlar Merhaba,

İstanbula daha önce hiç gitmemiş biri olaraktan yardımlarınızı istiyorum. Hangi havaalanı Üsküdar'a daha yakın ve nasıl gidebilirim.
Yardımlarınızı bekliyorum. :)

Sabiha Gökçen daha yakın, çeşitli ulaşım şekilleri var, Üsküdardan servis var mı bilmiyorum ama Kadıköyden İETT ler ve Havas servisleri var

Canım sabiha gokcen daha yakın. E11e bin express otobustur otobandan kadikoye gider kadikoyden de üsküdar otobüsüne binmen gerekiyo

Arkadaşlar Merhaba,

İstanbula daha önce hiç gitmemiş biri olaraktan yardımlarınızı istiyorum. Hangi havaalanı Üsküdar'a daha yakın ve nasıl gidebilirim.
Yardımlarınızı bekliyorum. :)
sabıha gokcen daha yakın kurtkoy de havaalanı ama ataturk te pek uzak sayılmaz. hepsıne havayolunun tasıma servıslerı var onlarla gıdebılırsınız adı da Havaş..

Ben senin yerinde olsam hangi havaalanı daha uygun fiyatlıysa onu tercih ederim Anadolu yakasında olduğu için Sabiha G. derler ama Atatürk havaalanı da çok uzak sayılmaz.

yardımlarınız için çok teşekkür ederim canlarım. Havaşı da aradım yarım saatte bir Kadıköyden otobüsleri varmış. çok merci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…