İstanbul halkali atakentte ilkogretim cocuklarina ders verilir

Lawinya34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2017
1.036
594
41
Arkadaslar ben 33 yasinda unv.mezunu evli bir bayanim.istanbul halkali tema evlerinde oturuyorum.daha once ilkogretim ogrencisine ders calistirdim yani okuldan gelince odevlerini yaptirdim okuma etkinligi vs.eger bana yakin oturan varsa aranizda ve cocugunuzu etud merkezine gonderemiyorsaniz ben ilgilenebilirim.birde sunu ifade ediyim isten gec cikan anne veya baba dersten sonra cocugunu banada emanet edebilir birkac saat ilgilenebilirim.ilgilenen olursa ozelden numaranizi gonderrirsiz

Bizim sitede komsuluk pek fazla yok bayanlarin cogu calisiyor ve kimseyi dogruduzgun goremiyorum ve burada ilan astirmiyorlar yasakmis.sitenin icerisindeki kozmetikciye kuaforume falan soyledim ama henuz hic haber yok.guven konusu onemli sonucta yuzyuze gorusulecek

ben de önümüzdeki yıl için böyle bir çalışma ablası düşünüyorum ama internetten böyle bir ilana güvenip aramam açıkcası.
teyzesizsiniz, bakıcı burada gibi siteler var oralardan ilan verin, sosyal medyadan paylaşın, evinizin civarında insanlara duyurun. hatta kırtasiyeyle falan görüşüp ilan astırabilirsiniz, çalışan anneler için büyük ihtiyaç çünkü.

Ozeldersim diye bir site var oraya verdim ilan evimin civarinda kirtasiye tarzi seyler yok.adresim herseyimi zaten ozelden yazanlarla paylasirim.suda var her ihtiyaci olana bende guvenemem.bu arada teyzesizsiniz de sadece bakici ilanlari var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…