suskunsevda Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2012 259 57 26 Ocak 2015 Konu Sahibi suskunsevda #1 Kızlar Hadımköyde yada Hadımköye yakın bildiginiz dış mekan çekimi yapacak yerler var mı? Ben Ankarada yaşıyorum da bilmiyorum Yardımınızı bekliyorum :)
Kızlar Hadımköyde yada Hadımköye yakın bildiginiz dış mekan çekimi yapacak yerler var mı? Ben Ankarada yaşıyorum da bilmiyorum Yardımınızı bekliyorum :)
MissPoine Guru Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2010 7.753 9.873 26 Ocak 2015 Konu Sahibi suskunsevda #2 Hadımköy'de pek öle mekanlar yok gibi ya. bilemedim şimdi. kuzenimde beylikdüzünde oturuyor düğün fotolarını bahçesehit gölet parkında çektiler.
Hadımköy'de pek öle mekanlar yok gibi ya. bilemedim şimdi. kuzenimde beylikdüzünde oturuyor düğün fotolarını bahçesehit gölet parkında çektiler.
peace88 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Aralık 2014 502 446 36 26 Ocak 2015 Konu Sahibi suskunsevda #3 arkadaşın dediği gibi bahcesehir golet guzel ya da buyukçekmece de mimarsinan koprusu var oralar yakın sayılır
arkadaşın dediği gibi bahcesehir golet guzel ya da buyukçekmece de mimarsinan koprusu var oralar yakın sayılır
suskunsevda Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2012 259 57 26 Ocak 2015 Konu Sahibi suskunsevda #4 Teşekkür ederim kızlar peki Hadımköye uzak mı söylediğiniz mekanlar?
MissPoine Guru Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2010 7.753 9.873 26 Ocak 2015 Konu Sahibi suskunsevda #5 Uzak sayılmaz canım aklıma oralar geliyor büyükçekmecede güzeldir. çok güzel yerlerde var ama uzak oraya baya baya uzak
Uzak sayılmaz canım aklıma oralar geliyor büyükçekmecede güzeldir. çok güzel yerlerde var ama uzak oraya baya baya uzak
suskunsevda Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2012 259 57 27 Ocak 2015 Konu Sahibi suskunsevda #6 fnd08 .!.: Uzak sayılmaz canım aklıma oralar geliyor büyükçekmecede güzeldir. çok güzel yerlerde var ama uzak oraya baya baya uzak Genişletmek için tıkla... Off ne berbat bi şehir İstanbul ya trafik ve kalabalık açısından tabii teşekkür ederim canım
fnd08 .!.: Uzak sayılmaz canım aklıma oralar geliyor büyükçekmecede güzeldir. çok güzel yerlerde var ama uzak oraya baya baya uzak Genişletmek için tıkla... Off ne berbat bi şehir İstanbul ya trafik ve kalabalık açısından tabii teşekkür ederim canım