İstanbul Gaziosmanpaşa-Küçükköy de Özel Duygu Hastanesinde doğum yapan var mı?

mmseleme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
521
830
Merhabalar . Arkadaşlar Duygu Hastanesinde bir mani çıkmazsa normal doğum yapmayı düşünüyorum 2015 yılı için fiyatlarını almıştım ama orada doğum yapan bir tanıdığım yok, ebeleri, hemşireleri, normal doğuma yaklaşımları nasıl, olumsuz bir durum yoksa normal doğum için sabırlılar mı, aceleciler mi, bebeği temizlemeye götürdükten sonra çok gecikiyorlar mı, vs..bilen duyan varsa paylaşabilir mi?

merhabalarr ya bende aynı dertten muzdaribim özel gaziosmanpaşa hastanesinde bi doktor önerisi aarıyorum yardımcı olabilick varmı acaba ?

Geç olmadıysa eğer arkadaşım yapmıştı. Rahat, ilgili, temiz bir hastane olduğunu söyledi. Ancak normal doğum beklerken sezaryen oldu tıbbi bir zorunluluk oluştuğu için bişey diyemiyoruz, geceki ebeler hemşirelerden memnundu ancak nöbet değişiminden sonra gelenlerin tavrı devlettekinden hiç bir farkı yokmuş sancı çeken kadınlara bağırmayın diye kızdıklarını söyledi. Doktorun adını hatırlamıyorum normal doğumdan yana diye onu tercih etmişti ancak ilk muayeneden sezaryene yönlendiren sözleri olmuş. beni en çok rahatsız eden son iki şey doğumdan sonra bebek sarılık olduğu için hastanede kaldı bir gece ve anneyi taburcu ettiler. Evde dinlen zaten burada kalsanda bebeği göremeyeceksin dediler . Oysa devlette bile anne ile bebeği birlikte taburcu ediyorlar ve asla sarılık tedavisinde ayrı bırakmıyorlar. İkinci olarak hemen bebeğe mama vermesi konusunda yönlendirdiler. Ilk üç günde her bebek kilo verir. BIR standardı var. standart altına düşmemesine rağmen mamaya başlandı. Neyse annesi birkaç hafta sonra tamamen kesti mamayı ve bebek doktorunun odası aptamil reklamı ile dolu diyordu. bu kadar şeyden sonra ben iyi hastane diye tamamlayıp kimseye tavsiye etmezdim. Ve kendimde Allah muhtaç etmesin kesinlikle doğuma oraya gitmezdim. Sadece biraz yüzüme gülüyorlar diye, doğumdan sonra odası rahat, doktorlar ilgili diye bu kadar olumsuzlugu gözardı etmezdim. Sahi haklarını yemeyelim sezaryen sonrası hiç bir sıkıntı ağrısı Vs rahatsızlığı olmadı hemen ayağa kalktı, bebeği ilede rahat ilgilendi.
BIRAz uzun oldu, benim bildiklerim ve intibam böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…