İSTANBUL FULYA DA HSG ÇEKTİRENLER

zeynep4

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
12.221
2.447
arkadaşlar haftaya fulyada hsg çektiricem yardım edermisiniz
ben daha önce hsg çektirdim ama fulyada ilk olacak süreç nasıl ameliyathanedemi ,hastayı nasıl kabul ediyorlar biraz bahsedermisiniz

arkadaşlar haftaya fulyada hsg çektiricem yardım edermisiniz
ben daha önce hsg çektirdim ama fulyada ilk olacak süreç nasıl ameliyathanedemi ,hastayı nasıl kabul ediyorlar biraz bahsedermisiniz
Merhaba bende yeni üye oldun. Ecomar sislide hsg cektirdim.Çok korkuyorum ve ameliyathane girdiğimde aşırı stres yaptım. Ancak kızlar sakin ama sakın hiç korkmayın. Acı çok az hissettim eğer stres Olmasaydın hiç hissetmeyeyecektim. Sıvıyı bıraktıkları nda çok az yanma ve adet sancısı gibi ağrı oldu.5 dk içinde bitiyor (ben kaşığı için biraz uzun sürdü☺).hiç endiselenmeyin ve hemen yaptırın beklemeyin.Bu arada çalışanlar çok iyi ve sıcaklar çok yardımcı oluyorlar.Ben okadar ugrastirdim ama bana çok moral verdiler ve sabırla islerini yaptılar. Hazırlanan için seni odaya alıyorlar. Elbise veriyorlar giyiyorsun içinde sadece sütyen olcak osekilde içeri aliyorlar.Valla ben çok memnun kaldım. Hiç merak etmeyin ve zaman kaybetmeden yaptirin

bende mayıs ayında hsg çektiricem ama inanılmaz korkuyorum. araştırdığım kadarıyla şişli ecomar en iyisi. ne kadar ücreti acaba

bende mayıs ayında hsg çektiricem ama inanılmaz korkuyorum. araştırdığım kadarıyla şişli ecomar en iyisi. ne kadar ücreti acaba

Findikzade radyomarda cektirdim ben hic aci falan olmadi sadece azicik adet sancisi gibi oldu. 400e cekiyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…