İstanbul Fatih'te Çocuk kulübü Açmak

yellowrose75

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2007
309
90
643
İstanbul
Arkadaşlar Fatih'te çocuk kulübü açacağım.Ben Okul Öncesi Öğretmenliği mezunuyum.Nişanlımla ortak açacağız. Ya-pa'ya bağlı olarak. Fiyatlar da zaten onların belirlediği rakamlar olacak. Ya-pa'dan onay aldım. Kredi çekerek gireceğiz bu işe.Çocukları çok seviyorum ve onlarla beraber olarak çalışmak istiyorum. Anaokulu açmak çok maliyetli.O yüzden çocuk kulübüne yöneldik. Sizce talep görür mü? Bu konuda yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.

Fatih dışında Avrupa yakasında semtler de olabilir.Hangi semtte yaparsam daha çok tutulur? ne yaparsam daha çok dikkat çeker? Tanıtım aşamasında neler yapmalıyım reklam amaçlı? Çocukları çok seviyorum ve onlarla ilgili bir iş yapmak istiyorum.Bankadan kredi çekicez tutmazsa yanarım.Lütfen düşüncelerinizi belirtin...

Oncelikle hayirli olsun diyim bnimde aklimda olan haznedar bkoy olabilir yapa bubis icin ne rakam istiyor .? Beni korkutan kiralar cok yuksek karsilarmi acaba gelismeleri yazarsaniz cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…