İstanbul evden eve nakliyat

dombili_xl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
3.346
8.787
Herkese merhaba, önümüzdeki hafta için İstanbul içi evden eve nakiyeye ihtiyacımız var. Yakın zamanlarda taşınanlar tavsiye verebilirse çok sevinirim, dikkat edilecekler konusunda olumlu olumsuz tecrübelerinize ihtiyacım var. Teşekkürler şimdiden.

Herkese merhaba, önümüzdeki hafta için İstanbul içi evden eve nakiyeye ihtiyacımız var. Yakın zamanlarda taşınanlar tavsiye verebilirse çok sevinirim, dikkat edilecekler konusunda olumlu olumsuz tecrübelerinize ihtiyacım var. Teşekkürler şimdiden.
Bu biraz da şans işi aslinda.Biz 3 ay oldu taşinali.Mutlaka pazarlik yapin.İvir zivir eşyayi siz kolileyecekseniz fiyat düşer...Uzun yillar bu işi yapmiş olmalari önemli.Netten şikayet yorumlarini araştirin.
Bizim ufak tefek çizikler oldu maalesef...Daha özenli olabilirlerdi bana göre,biraz paldir küldür iş yaptilar gibi geldi.
Başta bunu bastira bastira belirtin.

Bu biraz da şans işi aslinda.Biz 3 ay oldu taşinali.Mutlaka pazarlik yapin.İvir zivir eşyayi siz kolileyecekseniz fiyat düşer...Uzun yillar bu işi yapmiş olmalari önemli.Netten şikayet yorumlarini araştirin.
Bizim ufak tefek çizikler oldu maalesef...Daha özenli olabilirlerdi bana göre,biraz paldir küldür iş yaptilar gibi geldi.
Başta bunu bastira bastira belirtin.
Merhaba, çok teşekkürler cevabınız için, kendinize iyi bakın.

Ben 1 hafta önce taşındım çok memnun kaldım çok temiz bir hizmet aldım sadece size değil buradaki bütün arkadaşlara tavsiye ediyorum
... evden eve nakliyat gerçekten işin ehli insanlar çok dikkat ediyorlar eşyalarımda çizilme dahi olmadı herkese öneriyorum
] buradan siteye ulaşabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben geçen sene Protaş Evden Eve Nakliyat firması ile taşınma işlemimi gerçekleştirdim.
Asla önermiyorum, her şeyimi kırdılar

Protaş Evden Eve Nakliyat firmasını ASLA ÖNERMİYORUM

Son düzenleyen: Moderatör:
Enakliyat diye bi site var taşınacağın yeri ve evini yazıyosun kaçıncı kat vs. Sana teklif gönderiyolar. Müşteri yorumları ve puanlamaları var. Tanıdıklarım böyle taşındı çok güzel oldu herşey. Bu ay bende oradan bi firma ile taşınacağım bi bakın isterseniz

X