Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur tabiki inşallah olumlu sonuç alırsınız çok teşekkür ederim29 Nisan'da Avcılar'da özel bir hastanede aşılama oldum eğer sonucum pozitif olursa seni yönlendiririm olur mu
Test yaptınız mı hiç sonuç nedirOlur tabiki inşallah olumlu sonuç alırsınız çok teşekkür ederim
Hayır daha yapmadım cuma günü yaptıracağımTest yaptınız mı hiç sonuç nedir
Peki belirti fln varmi ayy inşallah olumludurHayır daha yapmadım cuma günü yaptıracağım
Hayırrr hafif karın ağrısı o kadar inşallah olumludur inşallah az önce rüya gördum pozitiftiPeki belirti fln varmi ayy inşallah olumludur
Hayırrr hafif karın ağrısı o kadar inşallah olumludur inşallah az önce rüya gördum pozitifti
İnşallah pozitiftir kuzum ya bende bugün sabah ruyamda cinsiyet partisi gördum çok dallı uzun ağaç gördum hayir olsun inşallah yarin kan testi yaptir istersen kesin sonucu o verir yarın olumlu yada olumsuz haberini mutlaka bekliyorum cnm dualarım seninleHayırrr hafif karın ağrısı o kadar inşallah olumludur inşallah az önce rüya gördum pozitifti
Çok teşekkürler inşallah yarın çalışıyorum sanırım cumartesi yaptırıcam . Korkuyorum sürekli erteliyorum galibaİnşallah pozitiftir kuzum ya bende bugün sabah ruyamda cinsiyet partisi gördum çok dallı uzun ağaç gördum hayir olsun inşallah yarin kan testi yaptir istersen kesin sonucu o verir yarın olumlu yada olumsuz haberini mutlaka bekliyorum cnm dualarım seninle
Bence erteleme neyse o çıkacak hayırlısı olsun inşallah hakkindaÇok teşekkürler inşallah yarın çalışıyorum sanırım cumartesi yaptırıcam . Korkuyorum sürekli erteliyorum galiba
İnşallahBence erteleme neyse o çıkacak hayırlısı olsun inşallah hakkinda
Siizin durumunuz neydi. Ne kadardir düşünüyorsunuz gebelikBence erteleme neyse o çıkacak hayırlısı olsun inşallah hakkinda
1 buçuk senelik evliyiz 6 aydır istiyoruz bizde sorun yok çok şükürSiizin durumunuz neydi. Ne kadardir düşünüyorsunuz gebelik
Hayırlısı inşallah güzel haberlerini bekliyorumAnladım 6 ay için erken değil mi aşılama peki? Ben 2 senelik evliyim ilk ayda nasıl hamile kaldiysam kaldım ve dış gebelik oldu sonra uzun süre biz düşünmedik sonra da 7-8 aydır deniyoruz olmadı o şekilde başladık biz. Normalde 1 sene sonra başlanıyor tedaviye. Baktığımızda bizde de problem yok stres olduğunu söylüyor doktorum
Test yaptınmiSiizin durumunuz neydi. Ne kadardir düşünüyorsunuz gebelik
Hayır doktorum biraz bekle dedi reglime daha bir hafta varTest yaptınmi
Anladım evet çok erkenmisHayır doktorum biraz bekle dedi reglime daha bir hafta var
Kirmizi ve yoğun mu peki yerlesme kanamasi da olabilir....Ben regli oldum hemde 3 gün erkenden