Istanbul///Erikli

nurbotam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2007
102
0
45
ERİKLİ

Saros sahilinin en büyük yerleşimlerinden biridir. Bir sahil kasabası görünümündedir. İçinde Saros Körfezinin en iyi otellerini barındırır. Otelin yanında kalmak için diğer sahil yerleşimlerine göre büyük olmasından dolayı her yönden canlılık barındırır.

Sahil yerleşiminin hemen arkasında yer alan oldukça büyük tuz gölü bir çok kuş için barınma mekânıdır. Erikli sahiline ulaşım için bulunan 2 yol olmasına rağmen çoğunlukla Mecidiye yolu kullanılır. Mecidiye ile Erikli arası 2 kilometrelik bir mesafedir.

[youtube]dQcMYxezKoE[/youtube]

Süper pırıl pırıl bir deniz sakin bir mekan birkaç otel var ama birçok ev sahibi evini kiralıyor bisiklet kiralaıyıp gezme imkanı ve jandarma kontrolunde bir belde istanbula çok yakın kendi aracınızla avrupa yakasından 3,5 saate varıyorsunuz. otobüsle 4,5-5 saat içinde varılıyor Bu beldenin en önemli özelliği marmara denizi değil Saros körezi Ve dünyada 2 kendi kendini temizleyen bir deniz Gidip görmenizi tavsiye ederim ben 3 senedir buraya gidiyorum ve bu sene yine ordayım

deniz 1 numara Sabahları Pırıl pırıl suyun dibini çok net görüyorsun ufak ufak balıklar ayağının dibinde yüzüyolar deniz hergün kendini temizliyor öğleden sonra dalgaya baglı bulanma oluyor oda dibi kum olduğu için kış için pek bişi diyemicem biz ramazan bayramında ordaydık ama haberlerde edirneyi yağmurlardan dolayı sel durumları var havalar güzel olursa neden olmasın ama ocak ayı kışın pek kimsede olmuyor.sana kış için bir tavsiye bir resim yerleştirebilirsem eğer

bu ne demek anlamadım erikli ile ilgili yazılan mesajlar niye silindi orda oturan kişinin görüşünü bildirmesinde ne sakınca vardı benim tek başıma orası hakkındaa bilgi vermem yeterli değilki orayı bilenlerde konuşacak tabiki ve ayrıca kişilerin beğenisini sunmalarında ne gibi sakınca vardıda kişilerin yorumları silindi anlamadım.

UYARI!!!!begendikleriniz icin rep ve tesekkur butonlarini kullanalim bölümümüze resim ve bilgi harici paylasimlar yapmayalim lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…