• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası İstanbul Erenköy'de bakıcı arıyorum..

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

mart09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
1.388
271
123
Merhabalar,
Kızım 20 aylık, bir süredir anneannesi bakıyordu fakat anneannemiz rahatsızlandığı için şu an acil şekilde bakıcı arıyoruz. Yaklaşık 2 ay sonra Levent tarafına taşınma durumumuz var. Tabiiki gönül kızımı bırakmayıp bakıcımızında bizimle birlikte gelmesinden yana, ama önceliğimiz bu iki aylık süreçte bize yardımcı olabilecek birisi. Anneannemizde sürekli evde.
Aranızda geçici olarak acil işe baslamak isteyen birisi varsa memnuniyetle kabul ederiz tabii en az 2 ay olmak kosuluyla.
Sevgiler.........

Önemli not:Sigara kullanmamasını istiyoruz.......

merhaba ben yaz için iş arıyorum sonrasındada üniversiteye başlayacagım için devam etme durumum olabilir ama 2 ay için size yardımcı olmak isterim.19 yaşındayım.Eğer sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplamak isterim.Pazartesi gününden itibaren boşum.Cevabınızı bekliyorum görüşmek üzere

Back