İstanbul devlet hastanesinde prorez yaptıranlr

Diana2891

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
22
3
36
42
İstanvul devkethastanesinde prorez taktırıp memnun kaln varmı ayrıca fiyat toplamda ne kadarı buluyor protezı snırım kendimiz alıyormuşuz nerden temin ediliyor

Ben devlet hastanesinde olucam cnm, silikonları medicalden alıyoruz, ben aldım, 3.650 olmuş silikonlar, ayrıca bide sütyeni var onuda kendimiz alıyoruz onunda 300-400arası fiyatı, e bide hastane ücreti var benimki 1789 ₺ ,

Toplamda 5600küsüre olmuş olucam. Herşey hazır günümü bekliyorum .

Ben devlet hastanesinde olucam cnm, silikonları medicalden alıyoruz, ben aldım, 3.650 olmuş silikonlar, ayrıca bide sütyeni var onuda kendimiz alıyoruz onunda 300-400arası fiyatı, e bide hastane ücreti var benimki 1789 ₺ ,

protez hangi marka ve hangi hastane dojtor ilgilimi hangi doktor iyi bi doktormu

Mentor marka tercih ediyormuş en iyi marka o dedi, Dr gayet ilgili, iyi ve çok tatlı biri .Her sorumu yönelttim bıkmadan usanmadan tek tek cvbladı, inşallah sorunsuz geçer ameliyatım.

Bu arada kaldı 11günüm çok hızlı geçiyo zaman yaa ,gün yaklaştıkça daha geriliyorum :/

Back
X