• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İSTANBUL DEVLET HASTANESİNDE LAPAROSKOPİ MYOM AMELİYATI

Ezgigulgul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
2
1
1
31
6 cm çapında rahmimin üzerinde dışında bir miyomum var. yeni evliyim çocuğum yok. bu yüzden ameliyat olmam gerekiyor. hamile kalmadan olmamın sebebi gebelikte östrojen hormonuyla miyomun büyümesi ve çocuğu sıkıştırarak düşüğe sebep olabilmesi. açık ameliyatı bütün doktorlar yapıyor ancakriskleri var. ben de araştırmalarımda laparoskopi kapalı ameliyat yöntemini öğrendim. ama yapan doktoru bulamıyorum. özel hastane veya klinik istemiyorum çünkü çok pahalı. devlette herhangi bir doktor yapıyorsa ona ulaşmak istiyorum acilen. çok araştırdım kimse yazmamış daha önce bu ameliyatı olan veya olacak varsa bilgilerini paylaşabilir mi lütfen?

canım selamlar benim de rahmin dışında 6 cm miyomum vardı doktor açık ameliyat olmamı miyomun büyüklüğünü söyledi.açık ameliyat oldum iyi kide olmuşum 3 tane 6 şar cm lik miyom 3 tanede yanlarında küçük miyom varmış.ultrasonda görünmemiş.6 ay oldu şuan çok rahatım bundan sonra gebelik düşünüyorum artık.doktorunu iyice araştır ben denizlide üni de oldum.

Merhaba 1 yil once umraniye egitim arastirmada jinekoloji onkoloji bolum baskani gurkan kirana 7 cm lik miyom aldirmistim. Kapali basladik aciga donduk. Memnun kaldim drdan bi arastir istersen

Merhaba amelıyattan sonra komplıkasyon oldumu gebe kalabıldınızmı
Myom ameliyatlarından sonra hamile kalan çok insan var. Korkmayın. Kalamayanların başka sıkıntıları da vardır muhakkak. Açıktan sonra kalanlar da var, kapalıdan sonra kalanlar da❤️

Back