İstanbul devlet hastanesi kadın doğum doktoru?

payedar

Cennet Kuşum Can Oğlum 👼
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2024
4.368
4.754
48
29
Kızlar hastane fark etmez. İstanbulda devlet hastanesi, şehir hastanesi veya üniversite hastanesi olmak üzere devlette önerebileceğiniz ilgili bilgili donanımlı kadın doğum doktoru var mı? Teşekkürler.

Kızçeler cevapsız bırakmayın konuyu

Merhaba
Ben Bezmialemde tüp bebek tedavisi gördüm ve gebelik sürecinde de orda devam ediyorum. Şehir hastanesinde (Çam Sakura) tahliller ücretsiz olduğu için her ay gidip orda tahlilleri yaptırıp sonrasında da Bezmialemde devam ettim. Elhamdülillah Bezmialemden memnunum ama Çam sakurada hep yoğunluk, ayakta uzun süre bekleme, doktor ilgisizliği vs durumları ile karşılaştığım için devam etmek istemedim. Eşleri koridora dahi almıyorlar malum. Şu an 35.hafta içindeyim ve nasip olursa inşallah doğumu da Bezmialemde yapmayı planlıyorum. Tavsiye ederim

Merhaba eskiden sancaktepe eğitim araştırma hastanesinde görev yapıyordum, endometriozis nedeniyle de çok sık muayene oluyordum. Doktorlar genel olarak kadın doğum olarak iyi diyebilirim doğum yapmanızı tavsiye etmem ama hastalık nedeniyle gidecekseniz genel olarak bilgililer. Osman Samet adı soyadını hatırlamıyorum hala oradaysa tavsiye ederim. İyi doktorlar genelde kaçıyor devletten o da kaçmış olabilir sayacağım bir iki isim kaçtı mesela.

Kızlar hastane fark etmez. İstanbulda devlet hastanesi, şehir hastanesi veya üniversite hastanesi olmak üzere devlette önerebileceğiniz ilgili bilgili donanımlı kadın doğum doktoru var mı? Teşekkürler.
Çam sakura da Can Tercan öneririm çok ilgili ve güler yüzlü bir doktor

Teşekkür ederim kızlar tavsiyeler için

Merhaba hanımefendi dogum ücretinden bilginiz varmı Bezmialemin hangi doktora gidiyorsunuz? Bende doktor arayışındayım birkac kez gittim oraya 22 haftalık hamileyim

Merhaba hanımefendi dogum ücretinden bilginiz varmı Bezmialemin hangi doktora gidiyorsunuz? Bende doktor arayışındayım birkac kez gittim oraya 22 haftalık hamileyim
Mehmet Serdar Gülşen'e gidiyorum doğum ücreti için de epidural ve sezeryan aynı fiyat olmak üzere 62000 tl fiyat verdiler. Ancak dediğim gibi tüp bebek tedavisini de orda gördüğüm için eski hastayım ve yaklaşık yüzde 34-40 civarı bi indirimim olacak. Gebe takibini orda yaptırmak doğum fiyatlarında da indirim yapmalarına olanak sağlıyor. İnşallah yardımcı olabilmişimdir.

Çok çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…