İğneli Epilasyon Istanbul da yüzüne iğneli epilasyon yaptırıp sonuç alan var mı

eyll35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
98
Yer
İstanbul
Istanbul da yüzüne iğneli epilasyon yaptırıp sonuç alan var mı

Evet ben de merak ediyorum. Gidilebilecek- başarılı yerler önerebilir misiniz, özellikle avrupa yakasında?

Canım merhaba, ben Avr yakasında oturuyorum hatta bir ucundayım ama karşıda Acıbadem de iğneli epilasyona gidiyorum 3 kere kaşlarıma ve 2 kere de kulağın oradaki tüyler için gittim çok memnunum kaşlarda artık tüy gibi olanlar kaldı ve kulağım oradakilerden eser yok resmen yüzüm aydınlandı diyorum aynaya her bakışımda Ben bıyık bölgeme yaptırmadım hem çok daha fazla acıdı bir kere giriştim o işe hem de tüy gibiler dedim şu an için boşverdim orasını anlayacağın :52::52::52:

Canım merhaba, ben Avr yakasında oturuyorum hatta bir ucundayım ama karşıda Acıbadem de iğneli epilasyona gidiyorum 3 kere kaşlarıma ve 2 kere de kulağın oradaki tüyler için gittim çok memnunum kaşlarda artık tüy gibi olanlar kaldı ve kulağım oradakilerden eser yok resmen yüzüm aydınlandı diyorum aynaya her bakışımda Ben bıyık bölgeme yaptırmadım hem çok daha fazla acıdı bir kere giriştim o işe hem de tüy gibiler dedim şu an için boşverdim orasını anlayacağın :52::52::52:

merhaba ben de çok merak ediyorum biraz anlatırmısınız süreci benim de çene altımda tüyler var..Acıbadem de yaptırmıssınız iz kalma riski var mı?

merhaba ben de çok merak ediyorum biraz anlatırmısınız süreci benim de çene altımda tüyler var..Acıbadem de yaptırmıssınız iz kalma riski var mı?

Epilasyondan sonra kremi sabah akşam sürerseniz iz kalma riski hiç olmuyor Tabii bu izlerin en büyük sebebi aslında elektriği kökün ucuna değil deriye verilmesi dolayısıyla tüyler de dökülmüyor ve ciltte izlerin kalmasına sebep oluyor

İlk seans her zaman daha acılı oluyor ve kızarıklık daha fazla oluyor ikinci ve devam eden seanslarda hem acı hem kızarıklık azalıyor Yine ilk seanstan sonra ertesi gün kabuklanma oluyor ve o da cildiniz iyileşme sürecine göre 2-4 gün arası geçiyor Kabuklanma dediğim öyle yara gibi bir şey değil kremin üzerine kapatıcı ile kolaylıkla kapanan bir kabuklanma :34:

Buradan bir arkadaşım çene bölgesi için yaptırmak istiyordu onunla da konuştum ve gittiğim yere gitti şu an çok memnun :16:

Başka soruların için özelden ulaşabilirsin =)

Jassmine yerin ismini yazabilirmisin bide fiyatı hakkında bilgin varsa rica edebilirmiyim.

Jassmine yerin ismini yazabilirmisin bide fiyatı hakkında bilgin varsa rica edebilirmiyim.
jassmine adlı üyenin gitmiş olduğu yere bende gidiyorum, kendisi tavsiye etti, çene bölgeme yaptırıyorum şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım, yeri arama motoruna cherie la maison diye yazarsanız çıkan facebook sayfası

Back