Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
profilinde konya yazıyor neden istanbulda soruyorsun onu anlayamadım adanaya gelebıleceksen memnuniyetle burda yardımcı olabilirim
seninki vajınal mantar mı dermatolojik mi ? doktoruma sorayım kendi gibi hastalarına ticarı bakmayan istanbulda muhakkak arkadaşı vardır ben kandan uygulananın seansına 50lira veriyorum ve senet yok k.kartı yok gittikçe oldukça ödüyorum bu gibi konularda şansına karşılaştıgın doktor ve merkez çok önemli 75 azbıle demişler burda 85 yapan yer bile var artı enaz 10-15seans yaptırmak gerekiyor ve kesın sonuç alacaksın diye de birşey maalesef yok
geçenlerde bana da bir iş arkadaşım (sedef hastasıyım) sana rapor çıkar ve ücreti bındigin taksiye kadar guvencen oder kaplıca daha etkili bir yontem dedi ben bu yonde düşünüyorum sana da farklı bir fikir
mutlaka vardır zaten kombine herşey için sonuç alıyorsun ben 100tane bilir kişinin önünde soyunurum bu kadar iddialıyım yani gram selülitim yok cok da zayıf sportmen bir bayan degilim bu tamamen ozonun sonucu c.tesi 5.seansımı yaptırdım çok şükür iki noktada geçti bile sedefim başka bir merkezde de sauna uygulaması için gittim görüştüm onu da yaptıracam
Arkadaşım zayıflama için ozona ne kadar ücret ödüyorsunuz (seans ücreti) öğrenebilir miyim?