• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları İstanbul da Özel Okullar Hakk. Bilgi Paylaşımı

gecekusu

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2008
1.041
39
323
İstanbul
Özel okul seçim aşamasına geldik. Tecrübeli olanlardan bilgilerini rica ediyorum.

Avrupa yakasında fiyatları da çok uçmayan bir özel okul arayışındayım. Üç okul var düşündüğüm ;

Umut Fono Koleji
Özel Ufuklar Koleji
Florya Final Koleji

Florya Final , sınav ortalaması en yüksek olanı ama servis kullanmak gerekecek . Diğer iki okul ise yürüme mesafesinde. Şu anda Umut Fono nun kreşine devam ediyoruz ama ilkokulu için nette hiç yorum bulamadım.

Özel okul seçim aşamasına geldik. Tecrübeli olanlardan bilgilerini rica ediyorum.

Avrupa yakasında fiyatları da çok uçmayan bir özel okul arayışındayım. Üç okul var düşündüğüm ;

Umut Fono Koleji
Özel Ufuklar Koleji
Florya Final Koleji

Florya Final , sınav ortalaması en yüksek olanı ama servis kullanmak gerekecek . Diğer iki okul ise yürüme mesafesinde. Şu anda Umut Fono nun kreşine devam ediyoruz ama ilkokulu için nette hiç yorum bulamadım.

nerde oturuyorsunuz acaba? Merter civarlarında mı? Anladığım kadarıyla 1. sınıfa başlayacak. ben özel bir eğitim kurumunda çalışıyorum. Size bu konuda yardımcı olabilirim.

Evet canım Merter deyim. Anasınıfına başlatmayı planlıyorum bir yaş erken olacak ama özel okul koşullarında sorun olmaz diye düşünüyorum.

Florya Final Kolejinde anasınıfı öğretmen arkadaşım var. Müdüre hanımı da tanırım. Yeni olmasına rağmen güzel bir okul. Tavsiye edebilirim. Uzak olmasaydı bizim okulumuza davet ederdim ama biz Beylikdüzündeyiz. Anasınıfındaki çocuk için yol gerçekten önemli. Çok uzak olmaması gerek. Gideceğin zaman haberim olsun olur mu? Bende arkadaşıma söylerim ilgilenirler.

Merhaba,

Beylikdüzü'nde hangi okul? Benim 1.sınıfa giden bir oğlum var. Başarılı bir çocuk. Ama özel okul fiyatları malum. Beylikdüzü civarında iyi eğitim veren bir okul var mı bildiğiniz? Koç İlköğretim Okulu'nu duydum. Bir de Borusan İlköğretim okulunu. Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler

Beylikdüzünde Devlet Okulu olarak Koç ılköğretim, Siteler ılköğretim ve Bizimkent ılköğretim'i övüyorlar çok. ıkametgah adresine göre alıyorlar ama ayarlayabilirseniz en başta Koç ılköğretim okulunu tavsiye ederim. Ben Beyfen Koleji'ndeyim her zaman beklerim :)

Florya Final Kolejinde anasınıfı öğretmen arkadaşım var. Müdüre hanımı da tanırım. Yeni olmasına rağmen güzel bir okul. Tavsiye edebilirim. Uzak olmasaydı bizim okulumuza davet ederdim ama biz Beylikdüzündeyiz. Anasınıfındaki çocuk için yol gerçekten önemli. Çok uzak olmaması gerek. Gideceğin zaman haberim olsun olur mu? Bende arkadaşıma söylerim ilgilenirler.

delikafaduldendelikafadulden valla nereden çıktın karşıma , senin için sorun olmayacaksa haberdar ederim . a.s.a.s.

Yağmurka merhaba,

yorumunun üzerinden epey zaman geçmiş ama final florya ile ilgili nette hiçbir şey bulamadım.
Anasınıfı öğretmen arkadaşının florya finalle ilgili yorumu nedir? biz bu okulla hemde anasınıfıyla ilgileniyoruz. herhangi bir bilgin varsa paylaşır mısın?
Teşekkürler,

Bende okul arayısındayım suan kızım ozel bı kreste ve bayrmpasa gungoren hata beylıkduzune kadar uzanmayı dusunuyorum cok karıstı aklım ıyıce etutulu bı okul yada ozel okul bakmaktayım sınıf mevcutunun az olması ve ogretmenın ıı olması basta dusundugum faktorler bu konuda bılgılendırısenız memlun kaldıgınız okulları cok sevınırım

Back