- 24 Temmuz 2015
- 12
- 4
- 30
-
- Konu Sahibi hatice2607
Arkadaş merhaba. Ben sizden lazer hakkında bir kaç şey öğrenmek istiyorum. Ben yaklaşık 8 ay önce lazere başladım. fakat hata yaptım IPL lazere başladım 8 seans gittim 4 seansm kaldı fakat halen hiç bir sonuç alamadım. Şimdi alex e gitmek istiyorum. İstanbul da Avrupa yakasında giden ya da gitmiş olan arkadaşlar yer ve fiyat önerisinde bulunursanız çok mutlu olurum.
Cevap için teşekkür ederim. Biraz tecrübesizliğimden oldu. Hormon bozukluğum falan yok ama yine de nerdeyse hiç azalma olmadı. Mecbur yeniden gitmek istiyorum çünkü jilet vurduğum için kalınlaştılar. Önerileriniz için teşekkür ederim dikkate alıcam. Peki bana önerebileceğiniz uygun fiyatta bildiğiniz bir yer var mı?canım ıpl modern ağda görevi görür bitiş sertifikası yoktur. Alex de belli bölgelerde etkilidir bu cihazın oldugu kliniklerde merkezlerde nd yağ cihaz da vardır çünkü 3. seans dan sonra tüyler incelince nd yag la devam ederler. Gittigin kliniklere merkezlere FDA bitme belgesi var mı diye sor göstermek zorundalar paranı boşa verme. hormon bozuklu varsa ya da hamilelik durumu olunca bitse bile tekrar %40 falan çok ince olarak tekrar çıkabiliyor onun dışında orjinal bir cihaz %90 bitme garantisi veriyor
canım ıpl modern ağda görevi görür bitiş sertifikası yoktur. Alex de belli bölgelerde etkilidir bu cihazın oldugu kliniklerde merkezlerde nd yağ cihaz da vardır çünkü 3. seans dan sonra tüyler incelince nd yag la devam ederler. Gittigin kliniklere merkezlere FDA bitme belgesi var mı diye sor göstermek zorundalar paranı boşa verme. hormon bozuklu varsa ya da hamilelik durumu olunca bitse bile tekrar %40 falan çok ince olarak tekrar çıkabiliyor onun dışında orjinal bir cihaz %90 bitme garantisi veriyor
Canım ben acıyı nerdeyse hiç hissetmediğim için bana fazla dozda yaptı. ilk seanlarım iyi gidiyordu. fakat sonra ki seanslar dökülme olmadığı gibi önceki seanslarda dökülenlerde yeniden çıkmaya başladı. :\ sonuçç HüsraanAlt bacaklarıma IPL yaptırdım 2 seans, yarısı bitti tüylerin.
İstanbul'dan ayrıldığım için devam edemedim.
Modern ağda diyenler acaba kendilerine uygun dozda yapılmadığı için mi fayda görmediler?
Canım ben acıyı nerdeyse hiç hissetmediğim için bana fazla dozda yaptı. ilk seanlarım iyi gidiyordu. fakat sonra ki seanslar dökülme olmadığı gibi önceki seanslarda dökülenlerde yeniden çıkmaya başladı. :\ sonuçç Hüsraan
Bir seansta tamamının gitmesini beklemiyorum. 8 seans gittim. 8 Seans sonucunda %20si anca dökülmüştür. 12 seans sonucunda %90nın biteceği söylenmişti. Fakat gidişatta öyle bi ihtimal gözükmüyor. Belki sizde etkili olmuştur bilemiyorum. Ama bende ne yazikki olmadıDökülenlerin yerine yenileri çıkması normal.
Tüylerin anajen fazında yakalanmadıysa kalıcı olarak yanmıyorlar. Diğer fazlardakiler yeniden çıkıyor. Anajen fazdaki tüylerin oranı da yaklaşık %20. Yani bir seansta yaklaşık %20'si gider. Diğer %80 yeniden çıkar.
Önceden bilgilendirme yapılmadı mı bu konuda? Bana doktor anlatmıştı bizzat.
canım bana da diod ile yAptılar işe yaramayınca alexe geçtiler alexde alt bacağımın yarısı döküldü üst taraflar hala duruyorBir seansta tamamının gitmesini beklemiyorum. 8 seans gittim. 8 Seans sonucunda %20si anca dökülmüştür. 12 seans sonucunda %90nın biteceği söylenmişti. Fakat gidişatta öyle bi ihtimal gözükmüyor. Belki sizde etkili olmuştur bilemiyorum. Ama bende ne yazikki olmadı
Cevap için teşekkür ederim. Biraz tecrübesizliğimden oldu. Hormon bozukluğum falan yok ama yine de nerdeyse hiç azalma olmadı. Mecbur yeniden gitmek istiyorum çünkü jilet vurduğum için kalınlaştılar. Önerileriniz için teşekkür ederim dikkate alıcam. Peki bana önerebileceğiniz uygun fiyatta bildiğiniz bir yer var mı?
Alt bacaklarıma IPL yaptırdım 2 seans, yarısı bitti tüylerin.
İstanbul'dan ayrıldığım için devam edemedim.
Modern ağda diyenler acaba kendilerine uygun dozda yapılmadığı için mi fayda görmediler?
Bende tam tarif ettiğiniz gibi beyaz tenliyim ve kıllar siyah. o yuzden geçte olsa alexe karar verdim. teşekkür ederim yorum için.Alex için beyaz tenli koyu renk kıllı ve kalın olmaları gerekiyor.
Böyle değilsen alexe hiç gitme çünkü Görmez.
Ben Çene bıyık için gidiyorum alexe 4 seans oldu Çene bölgem çok iyi durumda.
Bıyık ise sarı çıkıyo incecik 1-2 tane sağ kıl kaldı .
1-2 seans daha gidip çene tamamen incelediğinde iğneliye gidiCem.
Çok teşekkür ederim. Ne kadar ödüyorsunuz acaba ve kaç seans?Sana yardımı olsun diye uzun uzun yazdım :)
Ben bu forumu bu konuyu araştırırken buldum İlk takip ettiğim konular hep lazer üzerine kk da lazerle ilgili çok yardımcı oldu bana . mecidiyeköyde bir kliniğe gidiyorum ben. Yazın bronzlaştığınızda bazen seansları erteliyorlar bazen de yapsalarda koyu ciltte lazerin tüyleri görmesi daha zor bir durum etkisi azalıyor ama yazın bu yüzden biraz daha uygun kampanyalar olabiliyor.Kendinizi korumanız lazım yakın zamanda ağda vs kökten aldıysanız en az bir ay sonra başlayabilirsiniz
Çok teşekkür ederim. Ne kadar ödüyorsunuz acaba ve kaç seans?
Tesekkur ederim sağolunBen tüm vucut kollar yüz de dahil 1500 e 4 ay önce kampanyalı yazılmıştım aynı şekil bir arkadaş 1800 e başladı geçen ay toplam 6 seans gideceğim
Yanlış yere mi acmisim. Pardon kusura bakmayın bugün kayıt oldum bilmiyordum.lütfen konularımızı ilgili bölüme açalım. eğer bölümü bulamazsan editör arkadaşlarımıza mesajla sorabilir ve öyle konumuzu açabiliriz