Istanbul da kına mekanı acillll

umran81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
80
2
36
İstanbul
Kızlaaar acil istanbul avrupa yakasında bana önerebileceğiniz kına mekanlarını bekliyorum.
uygun olsun tabiki:)

Bahçelievler yaren cafe , haznedar cafe garden , kemerburgaz fatih çeşmesi restorant (orman içinde ister açık alanda ister kapalı mekana ) aklıma ilk gelenler bunlar ekonomi olarak , paylaşmaya devam ederim başka gelirse :) hepsinin numarasını google'dan bulabilirsin

Bahçelievler yaren cafe , haznedar cafe garden , kemerburgaz fatih çeşmesi restorant (orman içinde ister açık alanda ister kapalı mekana ) aklıma ilk gelenler bunlar ekonomi olarak , paylaşmaya devam ederim başka gelirse :) hepsinin numarasını google'dan bulabilirsin

çok teşekkür ederim hayatım.hepsine bakıcamkaydirigubbakcemile3aklına başka mekan gelirse beklerim....

Beylikdüzüde Avrupa yakasında Fatihte ama arda dünya kadar mesafe var
İstanbul un neresinde olacak ve de kaç kişilik?
Bunları söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz.

bak evet mado aklıma gelmedi,bakırköy mado yada incirli mado gayet hoş mekanlar özellikle incirli mado

Kınanın yapılacağı tam tarihi ve ne tarz bi gece düşlediğinizi bana yazarsanız size yardımcı olabilirim.

15 ekim cuma günü.öyle çok özellikli bir yer aramıyorum aslına.uygun fiyatlı-100 kişilik bir mekan arıyorum.müzik-kına -içicek-kuruyemiş biz getiricez.

umran merhaba kullanıcı adımda bir problem oldu sanırım yeniden giriş yapmak zorunda kaldım sadece mekan olarak mı arıyorsunuz siz daha detaylı bilgi verebilir misiniz bana?

evet canım sadece mekan arıyorum.cd mi-kuruyemişi-içeçeği-kınayı-servisi hepsini biz yapacağız.sadece 100 kişilik bir mekan arıyorum.avrupa yakasında.incirli tarafında olursa çok iyi olur.

Düğün salonlarında ya da cafe-restaurantlarda yapılan kına gecelerinden memnun olmayıp bambaska bir ambiyansı ve eğlenceyi tercih edenler icin haliçte muhteşem manzarası ve gelenkesel dekorasyonu olan külliyeyi begeneceksiniz.

Back