İstanbul da iyi bir doktor arıyorum yardım lütfen..

madhu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2010
22
0
Merhaba kızlar burun ameliyatı olmuş olan ve şu an olmak için doktor araştıran kişilerden yardım istiyorum lütfen ben burdan bir çok doktor adı aldım ama çok kararsız kaldım kendim için değil eşim için araştırma yapıyorum şikayetleri yazıyım bana yardımcı olun lütfen : Kavga sırasında 2 kez burun kırılmış , burun ucunda aşağı doğru düşme var , nefes alamıyor , şekil bozukluğu var , burunda kırılma olduğu için kemikler yanaklara doğru kırılmalar inmiş ve burda kaynama olmuş çok iyi bir doktor arıyorum 2 kez ameliyat olma bi durum olmasını istemiyoruz artı tekrar ameliyat için para da vere bilicek durumumuz yok bir kez olsun tam olsun diyorum ama kısmet ne ise öyle olcak lütfen beni bilgilendirin. listeme şu doktorları aldım dr.veli aslan , dr.yakup avşar , dr.sadullah karın , dr.naci çelik başka önerisi olan varmı acaba lütfen acil cevap bekliyorum herkeze teşekkür ederim sevgiler...a.s.

Bence de Emre ılhan...Benim zorlu 3. ameliyatımı o gerçekleştirdi ve beni hayalimdeki buruna kavuşturdu...Keşke en başta ona olsaydım diyorum...

teşekkür ederim kızlar yaaa başka önerisi olan varmı acaba..

Merhaba kızlar burun ameliyatı olmuş olan ve şu an olmak için doktor araştıran kişilerden yardım istiyorum lütfen ben burdan bir çok doktor adı aldım ama çok kararsız kaldım kendim için değil eşim için araştırma yapıyorum şikayetleri yazıyım bana yardımcı olun lütfen : Kavga sırasında 2 kez burun kırılmış , burun ucunda aşağı doğru düşme var , nefes alamıyor , şekil bozukluğu var , burunda kırılma olduğu için kemikler yanaklara doğru kırılmalar inmiş ve burda kaynama olmuş çok iyi bir doktor arıyorum 2 kez ameliyat olma bi durum olmasını istemiyoruz artı tekrar ameliyat için para da vere bilicek durumumuz yok bir kez olsun tam olsun diyorum ama kısmet ne ise öyle olcak lütfen beni bilgilendirin. listeme şu doktorları aldım dr.veli aslan , dr.yakup avşar , dr.sadullah karın , dr.naci çelik başka önerisi olan varmı acaba lütfen acil cevap bekliyorum herkeze teşekkür ederim sevgiler...a.s.

ben burnumu dr nazmi cihat barana yaptırdım hiç acı çekmedim yüzümde morluk şişlik olmadı ve sonuç güzel oldu yeni burnumu çok seviyorum gönül rahatlıgıyla size tavsiye ederim kendisi yeditepe üniversitesi hastanesinde çalışıyor.

ben burnumu dr nazmi cihat barana yaptırdım hiç acı çekmedim yüzümde morluk şişlik olmadı ve sonuç güzel oldu yeni burnumu çok seviyorum gönül rahatlıgıyla size tavsiye ederim kendisi yeditepe üniversitesi hastanesinde çalışıyor.

cnm meraba senn mesajını gprunce çok mutlu oldum oıncelikle cnku bende nazmi barana olmak istiyorum burun esttetiği sendeki sorunlar neydi cnm ve neler yapıldı sonçdoğalmı tatmın ettimi seni bana neler tavsıye edersn cnm :)nmesajıma cvp verirsen çok sevinrm vede babası namık kemal le birlikte mi yaptılar

Emre Ilhan hangi fiyat araliginda bilen var mi?

İlk ameliyatınız mı olacak? Ben ilk ameliyatımı devlette olmuştum üç kuruştan kaçalım dedik.durum malum.Emre ilhan ı tavsiye üzerine gittim ve ameliyatımın 16 günü olmasına rağmen yeni burnumu çok seviyorum.ilk ameliyat 7000 ama revizyon ameliyatlarında yüzyüze görüşmeniz gerekiyor. Dilerseniz muayenehanesini arayıp bilgi alabilirsiniz.

bgfbgfbgdbfbfgbgfbgfbgfbfgbgnhgngf

slm arkadaşım hangi dr tercih ettin ve memlunmusun üzerinden baya geçmiş mesajların .

Arkadaşım bence herşeyden önce doktorunu seçerken doktorunun sana ne kadar real fikirler sunduğuna dikkat et!Hayali vaadlerde bulunup,tasarım sırasında harikalar yaratıp sonrasında insanları mağdur edenler var!Bunun üzerîne bir de gerçekleri duymaya katlanamıyorlar!Böylelerine denk gelmemeye dikkat et!
Öneriye gelirsek Emre İlhan gerçekten çok iyi sonuçlar çıkaran bir doktor,çevremde gördüklerim sayesinde şiddetle tavsiye ederim Emre Beyi

Bence de Emre ılhan...Benim zorlu 3. ameliyatımı o gerçekleştirdi ve beni hayalimdeki buruna kavuşturdu...Keşke en başta ona olsaydım diyorum...

Aynen katılıyorum,Emre İlhan tartışma götürmez zaten özellikle revizyonlarda onun yanında Naci Çelik i de düşünebilirsiniz arkadaşım vasıtasıyla tanıdım kendisini gerçekten çok sağduyulu,oldukça ilgili ve en önemlisi gerçekçi bir yol çiziyor hastasına bazıları gibi yapamayacağı şeyleri abartıp sunmuyor neyse gerçi herşeyin bedeli var,medya sağolsunnn!Bu alanda kötü bir sonuç aldığınız an başvuracağınız ilk yer mahkeme ikincisi de medya kuruluşları!!!

merhaba kızlar burun ameliyatı olmuş olan ve şu an olmak için doktor araştıran kişilerden yardım istiyorum lütfen ben burdan bir çok doktor adı aldım ama çok kararsız kaldım kendim için değil eşim için araştırma yapıyorum şikayetleri yazıyım bana yardımcı olun lütfen : Kavga sırasında 2 kez burun kırılmış , burun ucunda aşağı doğru düşme var , nefes alamıyor , şekil bozukluğu var , burunda kırılma olduğu için kemikler yanaklara doğru kırılmalar inmiş ve burda kaynama olmuş çok iyi bir doktor arıyorum 2 kez ameliyat olma bi durum olmasını istemiyoruz artı tekrar ameliyat için para da vere bilicek durumumuz yok bir kez olsun tam olsun diyorum ama kısmet ne ise öyle olcak lütfen beni bilgilendirin. Listeme şu doktorları aldım dr.veli aslan , dr.yakup avşar , dr.sadullah karın , dr.naci çelik başka önerisi olan varmı acaba lütfen acil cevap bekliyorum herkeze teşekkür ederim sevgiler...a.s.

kızlar sizce olmalımıyım gerek var mı bi yardımcı olursanız sevinirm

Ben Baypark Hospital'da Dr.Oğuzhan Oğuz'a gitmiştim. İnanılmaz memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim. Ameliyat öncesinde ve sonrasında kafamda hiçbir soru işareti kalmadı ayrıca ameliyatım da oldukça başarılı geçti.

X