İğneli Epilasyon İstanbul da iğneli lazer?

perguzell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2011
184
0
46
İstanbul
avrupa yakasında oturuyorum kolaltı ve genitale iğneli epilasyon düşünüyorum, cemile ural adını sık sık duyuyorum telefonunu bilen var mı acaba?? ya da önerebileceğiniz iyi bi yer var mı??

Son düzenleme:
Juno, içtenlikle teşekkür ederim. Bu yanlış ifade acaba benden başkasının da dikkatini çekermi diye düşünüyor ve de üzülüyordum. Ifadenin yanlış olması sadece küçük bir hata değil tabii. Lazer Epilasyon yönteminin öylesine güçlü reklam kampanyaları sözkonusu ki epilasyon Lazerle özdeşleştirilmiş neredeyse. Hemde iğneli epilasyon yönteminin lazer epilasyon yönteminden 100 yıl kadar daha fazla bir geçmişe sahip olmasına rağmen. Bu durum gerçekten çok üzücü. Neyse bu vesile ile bir kez daha tekrarlayalım. İğneli epilasyon yöntemi en eski ve işinin ehli uzmanlar tarafından yapılması durumunda hala en etkili epilasyon yöntemidir. Yani epilasyon demek Lazer demek değildir. Epilasyon illaki bir yöntemle özdeştirilecekse bugün dahi bu iğneli yöntemidir yani sadece İĞNELİ EPİLASYON.

lazer ışındır zaten.benimde gözümden kaçmış.iğnelisini okuyunca devamına gerek duymamışım. çalışan kadının hızlı hali

bana da anadolu yakasında bulunanı tavsiye ederseniz çok sevinirim bide gerçekten işe yarıyod mu?tşkler
her seansta azaldığını zaten görebiliyorsun. yani işe yaradığını net olarak anlıyorsun.bilgilerini vereceğim uzman 20 senedir uzmanlık yapıyor.özeline bilgilerini yazıyorum canım.

avrupa yakasında oturuyorum kolaltı ve genitale iğneli lazer düşünüyorum, cemile ural adını sık sık duyuyorum telefonunu bilen var mı acaba?? ya da önerebileceğiniz iyi bi yer var mı??

perguzel bana acil cemile hanımın telefonu lazım özelden msj atamıyorum siz atar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…